WITAM ,, BEDZIE DOBRZE , A NAWET BARDZO" . ZDRÓWKA I CIERPLIWOSCI, BEDA WYNAGRODZENI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam akcje Lubawy dopiero dwa tygodnie (po wpisie widać) , ale myślę , że te akcje dają sporo zarobić już na wiosnę. Potem się zobaczy co dalej. Oczywiście dzień w dzień rosnąć nie będzie korekty będą, ale będzie więcej zieleni niż czerwieni to pewne.
Ciągle narzekacie i płaczecie . Kupiłem po 2,228 PLN po świętach Bożego Narodzenia (początek wątku) jestem 30% do przodu , a tu ciągłe narzekania. O co Wam chodzi?
To prawda Alfa , zysk dopiero będzie jak się sprzeda. Ale to dopiero początek zbrojeń w Europie. Będzie dobrze. Codziennie rosnąć nie będzie , ale w tym tempie to może w tym roku być nawet 14 PLN za akcję. Powtarzam ,,może" , ale nie musi. Czas pokaże. Nadzieja umiera ostatnia.
Jakie super , na razie jestem w plecy kupione powyżej 4, i czekam i czekam. Dalej w plecy. To nie te czasy gdy kupiłem mercatora po 27 i sprzedałem za 600. Gdzie Lubawie, nigdy tego nie osiągnie, przestańcie się podniecać nad 70%
W gorącej wodzie jesteś kąpany. Cierpliwości, siatki maskujące schodzą jak ciepłe bułeczki , makiety czołgów i aut pancernych z gumy (nadmuchiwanych) schodzą jak ciepłe bułeczki. Mundury szyją dla wojska przez ,,25 godzin na dobę". Grube zyski netto już niedługo pojawią się w spółce. Pisałem wyżej, jestem z akcjami niecałe 3 miesiące , a zysk duży. Mam w portfelu aktualnie 4 spółki, a ta najwięcej przynosi zysków . Pisze rzadko bo nie ma takiej potrzeby . Tu koniec marca przebijamy na stałe 4 pln
Dla mnie super inwestycja. Kupione po 2,228 PLN 27 grudnia 2023 . Po nie całych trzech miesiącach ponad 80% zysku. W kwietniu będzie 100% zysku(mam nadzieję, a nadzieja umiera ostatnia) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.