• JAGO WYNIKI Autor: ~przemo [83.23.46.*]
    jago są wyniki...no i nie zachwycily ale tez nie sa bardzo złe...coz zrobic..cena juz uwzgledniania ten spadek...wazne są nowe przejecia...kryzys trzeba przetrwac a kolejne lata beda lepsze....
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~Irek [83.26.229.*]
    Załamanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w poniedziałek bedzie duża podaż......
    w perspektywie kilkunastu dni kurs się zwali poniżej 1 zeta.....
    a przejęcie tego bankruta storma dobije jago...... same zobowiazania.....
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~Anty [88.156.28.*]
    Popatrz najpierw na aktywa STRMMA, ich strukturę i przestań wypisywać ciągle te same głupoty. To STORMM ewidentnie traci i straci na tej fuzji i ma przede wszystkim konkretny "fach" , wykonuje konkretną, praktyczną działalność w przeciwieństwie do JAGO.
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~Irek [83.26.247.*]
    pęknę ze smiechu --- bankrut to bankrut.....czyli stormm
    kurs zleci na 30-50 groszy.... a wyniki jago - to podaż akcji od poniedziałku....
    plus taki że dokupi sie po 1 zł...... ???????? ale czy warto.....
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~greg [85.200.94.*]
    czy warto? zalezy jak szybko chcesz zarobić.. przychody rosna rok do roku, latem ruszą żniwa family frost. pisanie, że jago to bankrut jest bez sensu. przejęcia teraz kosztują, ale kryzys minie, a wtedy jago będzie silną spółką działająca na wielu frontach. obecna strata nie jest wysoka i jest juz w cenie. mi sie nie spieszy, papier mogę sprzedać za rok, albo później. jesli cena spadnie mocno to chętnie dobiorę. pozdrawiam cierpliwych
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~rekin [84.38.94.*]
    Po co męczyc sie na Jago. Szybko trzeba przebukować się na inny papier. Jest dużo spółek, które zaskoczyły wynikami / Assecco pl. NTT System, Kruszwica itd./
    zalezy od podejścia do grania na giełdzie. statystycznie większość graczy traci. tracą ci którzy sprzedali taniej niż kupili. sprzedajac ze stratą gracz jest przekonany ze odrobi sobie na innych spółkach. jak pokazuja statystyki najczęściej myśl ta jest złudna. lepiej zarobić mniej i w dłuzszym okresie niz stać się dawca kapitału. chciwy traci podwójnie...
  • Re: JAGO WYNIKI Autor: ~rekin [84.38.94.*]
    A ja gram na sępa idobrze na tym wychodzę. Nieraz spółka jeszcze rośnie a ja już siedzę na polowanku na inną.
    kazdy sam wybiera. mi sie wydaje że takie skakanie w obecnych czasach jest bardzo ryzykowne. łatwo mozna wpaść z deszczu pod rynnę. mimo wszystko powodzenia życzę. ja też wyjde z jago, ale powyżej trzech 3zł.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.