tyle mi wychodzi od września -podpisane umowy i umowy w trakcje podpisania...plus małe które nie podają .Jak się mylę to proszę o sprostowanie...Czyli od drugiego kwartału będzie bardzo dobrze.
WAŻNE Ostatni dzień na optymalizację podatku giełdowego minie w środę, 27 grudnia 2023 r. Tylko transakcje zrealizowane do tego dnia włącznie, z racji zasady t +2, zostaną uwzględnione w kończącym się roku podatkowym.
Oczywiście że trafna. Sam nadstawiłem koszyczek na dziś, tylko nie trafiłem z wysokością spadków i dałem 6,02 zł. Teraz kilka tygodni marazmu, a potem może coś się będzie działo.
Spółka ma niemal 20 mln gotówki i potrafiła w przeszłości zarobić ponad 5 mln w kwartał. Przy obecnej kapitalizacji 30 mln to moim zdaniem duża okazja inwestycyjna. ATH to niemal 40zł.
Masz racje, że była grudniu wybrana najkorzystniejsza oferta---ale to nie oznaczało ,że podpiszą umowę. Umowa jest super ,ciągu roku wpadnie ponad 3 miliony zł netto.
Zgadzam się, że to wygląda na dobry deal. Mnie chodzi tylko o to, aby nie wprowadzać w błąd i nie sugerować, że to niejako dodatkowe 3,6 mln zł do puli, którą ktoś wyliczył.
Spółka zasadniczo informuje najpierw jednym espi o wybraniu jej oferty za najkorzystniejszą, a potem osobnym espi o podpisaniu umowy.