• Jarosław Kaczyński w wojsku? Dlaczego Nie Był ? Autor: ~ToCiekawe [5.172.233.*]

Tomasz Raczek ujawnia wykształcenie Kaczyńskiego. Szok!

Ale to nie wszystko. Podkreślił również, że podoba mu się, że synowie Królowej Elżbiety II musieli iść do armii oraz szkół wojskowych. – Musieli nabyć orientacji, na czym polega honor wojskowego i odpowiedzialność – powiedział. I w tym momencie dziennikarz wspomniał o tym, że uczył się w tej samej, co Jarosław Kaczyński.
    – I wtedy przypominam sobie, że rządzący do niedawna prezes największej partii, który, tak się złożyło, że uczył się w tej samej szkole co ja, czyli w liceum im Joachima Lelewela w Warszawie, nie zdał do czwartej klasy z przysposobienia obronnego – zaczął, dodając, że chciałbym, aby prezes też poszedł do wojska.

– Żeby został oficerem, popłynął łodzią podwodną, albo, żeby wyrobił sobie licencję pilota, żeby był prawdziwym facetem. To mi się podoba, co proponują w rodzinie królewskiej – dodał na koniec.

Żeby został oficerem, popłynął łodzią podwodną, albo, żeby wyrobił sobie licencję pilota, żeby był prawdziwym facetem. To mi się podoba, co proponują w rodzinie królewskiej – dodał na koniec.
  • Re: Jarosław Kaczyński w wojsku? Dlaczego Nie Był ? Autor: ~KAPO [193.34.212.*]
    OJ OJ gdyby zyl mjr KURAS ps Ogien BURY LUPASZKA SZENDZIELORZ
    mieliby co " OLOWIC "