2 kw 2018.....1 kw 2020 była notowana w syst. notowań ciągłych. Teraz jednostkowo jest minus 40 mln i cały czas na ciągłych. Różne standardy panują na Gpw, czy czegoś nie doczytałem ?
Ta spółka była interesująca jak zainteresował się nią Ciszewski. Wtedy cap. wynosił kilka mln przy 2 mln. akcji w obiegu. Spółka bardzo wtedy się przygotowała do wrogiego przejęcia: zmieniła rachunkowość (MSR) wymaganą w spółkach notowanych na GPW, zanim zmieniła rynek z NC. wyprzedali wszystko do spodu ,aż im spadły kapitały własne do wartości ujemnych. zmasakr_wali kurs małym wolumenem w kilkanaście dni z 6 do prawie 1 i eureka Ciszewski w spółce. I DZIWY jakieś nastąpiły: zarobili tylko ci z free floatu , bo do 37 Ciszewski z Górskim się. tylko patrzyli:, zero ruchów na akcjach notowanych na GPW.
Polecam spółkę Cichego z jak najmniejszą kapitalizacją (TEORETYCZNIE NAJWIĘKSZY POTENCJAŁ WZROSTU) Tutaj jest 60 mln(chyba) akcji z opcją dodruku w dowolnej ilości. Polecam Sztukę Spekulacji KOMARA , ten czŁowiek poleca spółki z jak najmniejszą ilością akcji w obrocie. Na tym wynalazku z Cichym na pokładzie jest raptem 80 K W OBROCIE !
W mojej opinii.- Ciszewskiego nie ma już na szczęście. Spółka trochę albo całkiem zależy od opinii przekształciła cię. -Wypuści nową grę. Czy to ruszy nie wiem zapowiada się ok. A poza tym spółki gemingowe raczej nie można traktować jak spółki z innego sektoru. Niestety to raczej ruletka. Na koniec ja nadal wierzę w ich "dobrą zmianę