nie wiem juz co myslec o gddik.... powinno sie ich szybciutko wymienic bo pieniadze z unni dostali na euro a niby nie ma za co wybudowac... zal... powinno sie wyminic cala ekipe z gddik albo przynajmniej tych bezmuzgich baranów i starych dziadów ktorym juz jest wszystko jedno !! zwracam sie z prozba do wszystkich forumowiczów
NAPISZMY WNIOSKI DO GDDIK kazdy po jednym
NAPISZMY WNIOSKI DO RZADU wtedy na pewno wezmą im sie za dupe... a jak juz sie o nas dowiedzą media i zaczną to naglasniac ze wplynelo tyle wniosków to posypia sie głowy!!!
tak to gnoje myslą ze wszystko im wolno, w ten sposób upokarzają nas POLAKÓW , POLSKE to przez takich baranów bedą sie z nas smiac w calej EUROPIE
A miałem dzisiaj wywalić, głupek. Tej austrady to nie będzie i to nie dyrekcja dróg zadecydowała a minister, podobno tuski chcą sami budować tą autostradę i to kosztem A4 do Tarnowa. To będzie wielka klapa i to nie tylko Stx ale i tego amatorskiego rządu. Ja bym na Stx wszelkich plag nie wieszał, chcieli konkretnej ceny ponad 12 Budimex dawał ok. 9 Z jednej strony za drogo z drugiej podejrzanie za tanio, więc chłopcy tuskiego postanowili, że sami będą kopać a przynajmniej krzewy wyciąć. Nie warjujcie w poniedziałek bo faktycznie polecimy na 1.6