• Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~PanzerWaffel [79.185.41.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=2n_XACpiBQI

1. Było psie w kosmosie. Teraz jest o zarządzaniu knajpą na asteroidzie, która leci i nie wiadomo gdzie jest!!! Jaki w tym sens?
    2. Oczekują, że grę im sfinansuje wydawca.... hahahahahahahahahaha, bo oni mają POMYSŁ

Ludzie, myślałem, że nie będzie już bredni. Już widzę tych wydawców walących drzwiami i oknami żeby im dać na gniota kolejnego pieniądze i wziąć na siebie CAŁE RYZYKO. Oni nic nie mają. Jakiś pomysł i to głupi. O knajpie na lecącej asteroidzie - jak tam beda trafiać kosmici????

• Rokicki z ogłodzińskim podlecą do knajpy Autor: ~Mędrzec [94.154.17.*]
    I zamówią browara.

Wesołych Świąt dla Was.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~hameryka [77.111.245.*]
    Rokickiego i Wapniaka wystrzelą z procy i 2 kosmitów już będzie. Trojdera21 się im dokonuje i będzie wesoło.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Jak tutaj bańka pęknie to będzie masa umoczonych. Przecież tutaj to jest ujemna kapitalizacja. Wirtualne studio, zdalna praca. Jedyne co regularne to straty od początku działalności.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~uh_oh [83.24.118.*]
    o kurde, az sam obejrzalem. Nie ma to jak porownywac sie do takich gier jak RimWorld który był tworzony z pasją a nie dla $$$.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~Spanien [88.134.28.*]
    Ta informacja z ostatniego raportu mnie urzekła bua ha ha ha ha........ XD

XIII. INFORMACJE DOTYCZĄCE LICZBY OSÓB ZATRUDNIONYCH PRZEZ EMITENTA, W PRZELICZENIU NA PEŁNE ETATY.

Liczba osób zatrudnionych przez Emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty rozumieniu Ustawy Kodeks Pracy według stanu na dzień 30 września 2023 r. wynosiła 0 osób. Jednocześnie Spółka na stałe współpracuje z osobami, które świadczą na rzecz Spółki usługi na podstawie umów cywilnoprawnych (umowy zlecenie i o dzieło) lub są na samozatrudnieniu. Na dzień 30 września 2023 r. Spółka współpracowała łącznie z 4 osobami
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~John [193.238.201.*]
    XD hahahah
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~trupex [79.185.43.*]
    hahahahaahaa. 7 opsób w zarządzie 4 do pracy na śmieciówkach i to nie wiadomo kto i jakich. Może sprzątaczka i telefonistka.
    Ale was orżnęli koncertowo. Jak 90% spólek na NC. Łupanie głupich.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~Trupex [5.173.180.*]
    To trup. Oszustwo na GPW. Farmazoniarz rozpowiada o swoich analizach. Do tego myśli, że ktoś mu pomysły jego zacznie finansować. Jakby tak było w biznesie to nikt by nie pracował i każdy byłby CEO. Ten Albercika nadaje się na etat od 5 rano do żabki. Nie trzeba za dużo myśleć.
  • Re: Wysłuchałem tych bredni.... Autor: ~pulpa [77.45.38.*]
    Przychody za ostatni kwartał 27 tys. zł - śmiech na sali. To ja mam wyższą pensję. i to na rękę
[x]
LTGAMES -1,26% 11,75 2025-09-22 16:38:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.