No i ? To nie będzie miało wpływu na kurs liczy się tylko kiedy pudełko będzie gotowe a o tym cisza konkurencja nie śpi zaraz może się okazać że to wtopa
Czy ty masz wiedzę? Pudełko - jak to "ładnie" ująłeś - jest już dawno gotowe! Tu chodzi tylko o wyniki Badań Klinicznych wznowione jesienią. Ważne, że ty już wiesz o wtopie, i tak bardzo chcesz nas ocalić ? ... Nawiasem. Nie przyznano by tych środków, gdyby technologia GMT nie rokowała w obszarze onkologii.
Czy ty jesteś taki tępy? Przecież w Webinarze informowali, że WZNOWILI te badania, gdyż wcześniej covid im sporo tutaj namieszał. Jeden z drugim, którzy utyskują! Takich jak wy "przerabiałem" na wcześniejszym etapie. Nic się nie zmieniło. Są więc tacy co trzymają się wytyczonego celu, i są tacy co tylko JECZĄ.
Głupie wpisy to są twoje. Nie znam twojego nicku od początku jak tu jestem. Nagle pojawiasz się i CO? Napiszę jak zawsze. PO CO TUTAJ NA FORUM GMT w ogóle jesteś? 1. Masz akcje, a dręczą cię złe demony = Sprzedaj. 2. Nie masz akcji= przerzuć się, i biadol tam.
Na obronę Genomtec bo akcje mam napiszę, że dokładnie ale dokładnie to samo pisano o Scope. Gdzie to pudełko? Oszuści tylko żyją z PARP. Nie ma komu prowadzić badan. Nikt nie widział pudełka itd itp. Potem był nagły spadek akcji, czego przed komercjalizacją tutaj też się tego spodziewam i nagłe komercjalizacja i rajd. Szansa jest, może cicho siedzą podobnie jak Garstecki by dobrze zarobić. Na Scope było jeszcze gorzej bo nagle fund wyszedł i było załamanie kursu chyba z ok 150 na 80 !!!!
Ja zwracam uwagę, że kapitalizację jest bardzo niska, za niska jak na biotech medtech etc. No obecnie to Pure ma podobną po spadkach. Genomtec powinien mieć kapitalizację ok 100mln ale z jakiegoś powodu zainteresowanie jest małe
Bo po 3 latach nikt już nie wieży że coś będzie z tego projektu . Konkurencja opracowała podobne rozwiązania a tu skończy się jak na Brasteter. Zero komunikacji informacji o postępach o zainteresowaniu produktem
Gdybym łykał te wszystkie głupio mądre zdania i przewidywania to bym nigdy niczego nie zarobił. A jak czytam że ktoś pisze o brasterze to się lekko uśmiecham . Naszczescie to opinia no nejma więc nie należy się nią przejmować. Liczą się fakty. A póki co ich nie ma to niech piszą ...o brasterze
Tu nie chodzi o picie. Ale logikę . Twoim faktem jest to że to drugi braster :). Ja czekam na fakty a nie na takie twoje dyrdymaly. Nie będzie ich stracę kasę i tyle w temacie.
Ja za Alicją podpowiew, że dla Scope też tak pisali, projekt nie skończy się sukcesem po wszyscy już mają rozwiązania. Straszyli Abbotem i Roche. A jednak się udał
Im więcej straszenia tym więcej zainteresowania walorem przez spóźnionych troli. Też mnie śmieszy straszenie Brasterem albo w późniejszym czasie Mercatorem. Jak ktoś pisał, nie będzie info przez rok czy dwa, straci się kasę, będzie info to się zyska.
Teraz podobnie się dzieje chyba też na Geotrans bo zbliza się potencjalnie dobry poziom ceny. Chociaż ryzyko też tam jest jak wszędzie.
Pieprzycie głupoty, a prawda jest taka ze komercjalizacja poprzez wezwanie będzie w 2024 i wtedy się zamknięcie. A co do dofinansowania, to znakomita wiadomośc o czym się przekonacie po świętach. Merry Xmas