• Jest dofinansowanie PARP - ESPI Autor: ~Invest [213.134.185.*]
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/47234707,genomtec-sa-29-2023-zawarcie-z-parp-umowy-o-dofinansowanie-projektu-onkologicznego
  • Re: Jest dofinansowanie PARP - ESPI Autor: ~KrisGpw [77.65.87.*]
    Przecież o tym już wiedzieliśmy , teraz tylko podpisali się pod tym … nic nowego
  • Re: Jest dofinansowanie PARP - ESPI Autor: maskopatol [91.113.129.*]
    Sz. Matła. Wcowi nie pasuje pozytywne info? W przeciwieństwie do twoich manipulacji, to jest fakt dotyczący spółki, więc japa. Przyznałeś się człowieku bez honoru, że jesteś naganiaczem. Teraz akurat nie masz akcji, więc naganiasz na spadki. Tylko robisz to słabo, bo nie stety inteligencją nie grzeszysz.
  • Re: Jest dofinansowanie PARP - ESPI Autor: ~KrisGpw [37.47.183.*]
    Ty jesteś człowiekiem bez kultury i bez poziomu niestety . Ja nie będę się tłumaczył Tobie jak gram i co robię z moimi akcjami . Co do jednego muszę przyznać rację Alicji … jesteś dzieciak
  • Jest Autor: ~333 [109.233.88.*]
    3 lata do przodu działalności spółki. 20 zł minimum
  • Re: Jest Autor: ~KrisGpw [37.47.183.*]
    Zgadzam się , 20 zł tu powinno być juz dawno minimum … a jak kurs zachował się wcześniej przy pozytywnym espi każdy widział … niestety pozytywne komunikaty na całej „ naszej bananowej” służy większości do wyrzucania akcji i ubierania „ leszczy „
  • Re: Jest Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Tylko Genomtec spośród spółek które mam nie urósł min 100proc od czasów pamiętnej emisji i ma baardzo niską kapitalizację, o której wspominał kiedyś doświadczony na forum SDS. Jednak z jakiegoś powodu nie jest tak popularny wśród inwestorów by osiągnąć chociaż 100mln kapitalizacji. Ani Miron ani Leonarto nie potrafią zainteresować spółką i sądzę że są z tego powodu mocno wkurzeni. To, że wzrosty służą do realizacji zysków to normalne ale jakoś zarówno SDS i Bioceltixowi udało się to opanować i urosnąć. Dlaczego nie Genomtecowi ? Każdy ma swoją odpowiedź Co do patola to jest niezrównoważony człowiek. Szkoda reagować
  • Re: Jest Autor: ~333 [109.233.88.*]
    Jestem tu od początku. Łatwo stwierdzić. Byłem na pierwszej konferencji na Wilczej. Zadałem pierwsze pytanie na tej małej konferencji. I ....Miron wierz w to co masz...ale albo zrobisz z tych 10 mln które dostałeś mld... albo go out to ....I przykro..
  • Re: Jest Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Wszystko się przedłuża , ponieważ … uwaga moim zdaniem mają problemy z przeprowadzeniem badań klinicznych … to nie jest takie proste jak się wszystkim wydaje . Przeprowadzając badania kliniczne informowałbym moich akcjonariuszy jak one przebiegają , o ich częściowych wynikach itp . a tu niestety nie dostajemy takich informacji co daje do myślenia mi jako akcjonariuszowi . Na razie nie widzimy funduszy inwestycyjnych inwestujących w Genomtec i to też mnie niepokoi . Od samego początku jako akcjonariusz wierzę w komercjalizację a jak będzie to się okaże . Najwyżej utopie zainwestowane pieniądze a odrobię , gdzie indzie … takie jest życie
[x]
GENOMTEC -5,86% 5,94 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.