• Finanse bankruta Autor: ~Mimi [89.69.189.*]
    Finanse bankruta
    Kwartalne informacje finansowe
    (PLN) wrz 2023 R/R
    Przychody 25,39 mln minus 5,12% !!!
    Dochód netto -2,82 mln minus 21,49% !!!!
    Rozwodniony zysk na akcję -0,07 minus 16,67% !!!!
    Marża zysku netto -11,09% minus 28,06% !!!!!
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Asd [89.64.44.*]
    Więc nie trać czasu na forum spółki, która wg Ciebie jest bankrutem :) proste prawda.
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Mimi [89.69.189.*]
    Uważasz, że nie trzeba informować ludzi o przepaści o zagrożeniach, w które mogą wpaść ? Takie jest Twoje człowieczeństwa? Taki masz stosunek do drugiego człowieka? Krzywda ludzka jest Ci obojętna. Tak to filozofia tych z Zarządu tej spółki. Mimo wszystko taze Tobie I wam wszystkim życzę refleksji w czasie zbliżających się Świat Bożego Narodzenia.
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Asd [89.64.43.*]
    Ha ha wujek dobra rada vel Misio. No tak podbijać ie wątki i wrzucicie posty z dobrego serduszka dobre. Zrób coś realnego pomóż potrzeubwjcym czyż coś a Ty pwrzucasz posty na przypadkowo wybranej spółce, na innych też wrzucasz info wuju?
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Sfinks [94.254.130.*]
    Misiu obiecał 40gr już w lipcu z tego co pamiętam a teraz do piątku to miało być już napewno 60gr.
    Wchodzimy w rok 2024 a tam już będą złotówki pełne kończy się czas akumulacji i tanich akcji poniżej nominału.czas brać się ostro do roboty
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Misiu [91.150.165.*]
    Mimi nie strasz nie strasz bo się ze...s R Osz.

Tu będzie minimum 3 zł

Hotel sphinx
    Restauracje sphinx

RDG
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Misiu [31.0.64.*]
    ten dalej swoje :-) papier leci na pysk a ten zadowolony z siebie ze od pol roku nagania ludzi :-)

Asd drugi warren buffet gpw i wybitny techik od trojkatow i teori fal :-) co od pol roku nagania ze wszyscy zostali na peronie tylko nie on :-) a kurs od tamtej pory tylko na poludnie :-)

Teraz na hotele i egipt naganiaja :-) a raport roczny przyjedzie i znowu pare baniek w plecy.
    Ja skorzystałem z tej akcji i dokupiłem, w razienokazji, dokupię kolejny pakiet.
  • Re: Finanse bankruta Autor: ~Misiu [31.0.64.*]
    ty dokupujesz od kiedy ja pamietam, kazdy zjazd 10% w dol od pol roku to ty dokupujesz i caly czas masz srednio po 40gr :-) mistrz
    teraz tak przy każdym zjeździe ustawiałem koszyki jak odbijało się od 80 groszy i teraz w okolicah 0,75. Mam jezscze ustaweione na poziomach 0,68 i 0,70. Średnia już przebiła 40 grosze ale wcześiej miałem dokładnie średnio 0,365 i sporo tego nabrałem .
[x]
SFINKS 5,23% 0,46 2026-05-18 13:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.