*myślisz to może w twoim przypadku niezbyt trafne określenie ale skoro ubrali cię na OZE po 4 zł to czekasz na 4 zł na INVENTIONIE? udzielasz się na tamtym forum więc i ja tu od czasu do czasu wpadnę się z tobą przywitać :)
staryznajomek oochnij tego śmiecia inm bo zgasisz tam światło.
Na porządne spółki nie patrz, bo i tak nie masz, a co kupić, haha
A nawóz giełdowy sam mi wrzuca do koszyka, haha
Dnia 2023-12-21 o godz. 15:15 akcjoinm napisał(a): > *myślisz to może w twoim przypadku niezbyt trafne określenie ale skoro ubrali cię na OZE po 4 zł to czekasz na 4 zł na INVENTIONIE? > udzielasz się na tamtym forum więc i ja tu od czasu do czasu wpadnę się z tobą przywitać :) > > https://www.bydgoszcz.pl/aktualnosci/tresc/kolejna-czesc-ul-gdanskiej-wypiekniala/ >
Jakie 4 zł Sciervvo wisi od 6 zł do 4 się przyznał.
helmut do nory banany prostować. Dał Ci ktoś głos zakompleksiona przybłędo. Czuwaj koło Pana i ucz się rachować g. łąbie, policzysz mi zyski. Tylko z marżąnie pomyl pomiocie, hahaha
Dnia 2023-12-21 o godz. 20:33 ~odp napisał(a): > helmut do nory banany prostować. Dał Ci ktoś głos zakompleksiona przybłędo. Czuwaj koło Pana i ucz się rachować g. łąbie, policzysz mi zyski. Tylko z marżąnie pomyl pomiocie, hahaha
Przecież to ty imbecylu nie wiedziałeś co to jest marża ani zysk operacyjny ty nawet nie wiedziałeś co to jest Botswana. A "zyski" to ci na bieżąco liczymy, tak że boisz się mordy w tym wątku otworzyć, teraz dopiero wystawiłeś parc.haty pysk bo myślałeś że wszyscy zapomnieli. Nie zapomnieli i ciągle mają bekę z Ciebie