• ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~SMOL [83.142.177.*]
    MAŁY WCHODZIMY OD JUTRA I TO SZYBKO JAK CHCESZ ZAROBIC NA DOMINIKANE I COS WIECEJ POZDRAWIAM
  • Re: ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~PRAWDZIWY SMOL [192.168.10.*]
    nie dajcie się nabrac
    nie wchodzimy
  • Re: ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~jedyny smol [86.111.104.*]
    jutro sprzedajemy na podbitce nie dajcie sie nabrac odkupimy po 1,7
  • Re: ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~marek [78.8.221.*]
    a ja wszystkie kupię, sprzedawac
  • Re: ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~dsa [88.156.121.*]
    o rany, ale popier....na gadka!!! Niech każdy inwestuje zgodnie z własnym rozumem a juz nie pociskajcie takich pierdol.
  • Re: ŁADOWAC WORKI I TO SZYBKO Autor: ~Albin [83.11.26.*]
    Premier: źródłem dobrobytu nie mogą być spekulacje finansowe, ani życie na kredyt
    PAP
    26.02.2009 19:38
    Czytaj komentarze(2)
    Zobacz na forum ({PostCount})
    Źródłem dobrobytu nie mogą być spekulacje finansowe, machinacje instytucji finansowych, ani życie na kredyt - powiedział premier Donald Tusk, który spotkał się w czwartek ze studentami w Olsztynie.

Zdaniem Tuska, źródłem dobrobytu ludzi musi być uczciwie nagradzana ciężka praca, przestrzeganie elementarnych reguł przyzwoitości, zaufanie między ludźmi i instytucjami oraz poszanowanie dla własności i zasad konkurencji.

"Szanse Polski na wyjście z kryzysu upatruję w przywróceniu wiary każdego z nas w sens elementarnych praw" - powiedział szef rządu. Jak ocenił, lekarstwem na kryzys nie jest zaciąganie dalszych kredytów, ale powrót do "twardych zasad": ciężkiej pracy, przyzwoitości i uczciwości.(
[x]
STALEXP 0,69% 2,93 2025-10-03 17:01:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.