• Dawać leszcze więcej:) Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Nie ma to jak nawóz giełdowy:) Sam odda w dołku a kupi na górce jak staryznajomek ze śmiecia INM, haha
  • Re: Dawać leszcze więcej:) Autor: ~dajjiuzspokoj [93.157.116.*]
    Dnia 2023-12-21 o godz. 13:47 ~Vincent napisał(a):
    > Nie ma to jak nawóz giełdowy:) Sam odda w dołku a kupi na górce jak staryznajomek ze śmiecia INM, haha

dokładnie nawóz giełdowy to ty vincenciłbie oddałeś Inventiona za 12 groszy. Ale ci śmieciu gul skoczył jak perła znowu zaszorowała ryjem po dnie. Na kogo strzępisz tego swojego szczerbatego ryja nie dawno jeszcze gratulowałeś "posiadaczom"
  • Re: Dawać leszcze więcej:) Autor: akcjoinm [5.173.233.*]
    znów nawet na tym forum piszesz coś o mnie ty mój nieszczęśniku? dalej po sprzedaży INM po 11-12 groszy czekać na 7 groszy?
    czekaj raczej na mijankę kursów OZE z INM

oj nie masz ty szczęścia i mądrości w kupowaniu akcji oj nie masz :D

https://www.bydgoszcz.pl/aktualnosci/tresc/kolejna-czesc-ul-gdanskiej-wypiekniala/
  • Re: Dawać leszcze więcej:) Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Jak tak dalej będą mnie karmić po taniości, to się będę musiał w akcjonariacie ujawnić i Wrone zwolnić, haha
  • Re: Dawać leszcze więcej:) Autor: ~Taktak [37.248.179.*]
    No dzisiaj jeden leszczyk oddał z 50k, ale to leszczyna. Nie to co np. kolega -odp
  • Re: Dawać leszcze więcej:) Autor: ~dajjiuzspokoj [93.157.116.*]
    Dnia 2023-12-21 o godz. 15:26 ~odp napisał(a):
    > Jak tak dalej będą mnie karmić po taniości, to się będę musiał w akcjonariacie ujawnić i Wrone zwolnić, haha

Ujawnisz to ty się na święta po szlachetna paczkę w MOPSie jak co roku. Frajerze kupiłeś 10.000 akcji za 60k obecnie sa one warte 8900 zł buahahahaha.
[x]
OZECAPITAL 0,00% 0,43 2025-11-19 15:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.