• Spółka ma pewne charakterystyki "in plus" Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    1. Potencjalnie trzech prezesów czyli bezpieczeństwa zarządzania.
    2. Nie mają nic czyli trudno komornikowi coś zająć.
    3. Pracują wszyscy z domu, więc jest to model zdecentralizowany. Jeśli w jednym miejscu zabraknie prądu albo internetu to nie będzie miało znaczącego wpływu na pozostałych.
    4. Jest potencjał do dodruku akcji. Zatem bydgoska spółka gamingowa może kreować coś z niczego.
    5. Stoczyli się już na takie dno że w sumie to tu tylko może być lepiej.

Podsumowując to tutaj można się spodziewać mocnego ruchu w górę i przebicie oporu na 80 groszy możliwe jeszcze w tym roku.
    Pozdrawiam kumatych i przypominam że to nie jest porada inwestycyjna ale ja jestem byczo nastawiony i ja jestem świadom tego że mogę nie kupić w styczniu po obecnej cenie.
  • Re: Spółka ma pewne charakterystyki "in plus" Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Dodam jeszcze że na Ursusie miałem inny kejs bo to całkowicie inny model biznesowy i tam nie wziąłem pod uwagę czynników negatywnych (czytaj zadłużenie, uzależnienie od kontraktów, wysokie koszty prowadzenia działalności etc)
  • Re: Spółka ma pewne charakterystyki "in plus" Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Ale możliwe że i na Ursusie coś tam odzyskam jeszcze chociaż to jeśli już to będą groszowe sprawy
  • Re: Spółka ma pewne charakterystyki "in plus" Autor: ~kobylu [138.199.26.*]
    To sie zgadza że tutaj jak na koniec ruszy skopyta to bedzie rura i ogień jak na bendzinie to wtedy bedzie że czemu nie kupowali jak było tanio . Tylko żeby trup z szafy nie wypad
  • Re: Spółka ma pewne charakterystyki "in plus" Autor: ~Lekarz [94.254.191.*]
    Zapraszam
[x]
VIVID -1,58% 0,99 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.