Po co kłamiesz? Wczoraj chwaliłeś się nickiem bankier1972, więc odszukaliśmy wpisy o tobie. Tutaj masz jeden z nich:
"~KRS2009-03-27 23:42:IP 79.185.141.*
Nie chciałbym być teraz w skórze bankiera1972. Przecież Ci ludzie co ich nagonił na kupno po 0.60, że niby będzie po 1.80, Ci ludzie co mają teraz 80% straty znajdą go, znajdą i... ?? Sąd byłby chyba najłagodnieszją karą dla tych wszystkich martinów, bankierów itp "
Tak więc kłamliwy naganiacz pako73 okazał się kłamliwym naganiaczem. :) Najzabawniejsze jest to, że nagania na samych bankrutach, więc przyszłość SimFabric jest oczywista. :) Na szczęście tutaj nikt nie nabiera się na jego żenujące próby manipulacji i nikt nawet nie zbliża się do akcji tego krzaka.
"Nie chciałbym być teraz w skórze bankiera1972. Przecież Ci ludzie co ich nagonił na kupno po 0.60, że niby będzie po 1.80, Ci ludzie co mają teraz 80% straty, znajda go"
Nie atakuj mnie tylko dlatego, że jesteś punktowany na każdym kroku nieudaczniku. Skoro według ciebie nie rozumi tego, co czytam, to wyjaśnij prosze cytat wyżaj. Mamy czas.
Do wszystkich, którzy sledza ten wątek. Drodzy Państwo, nie da się już bardziej obnażyć naganiaczy SimFabric, w tym i tej karykatury o nicku pako73 (zmienia nicki cyklicznie). Wczoraj napisał tak:
"pako73 odpowiada wojtek862023-12-20 12:40IP 77.252.45.*
miedzy 9gr a 14gr było około godziny. Mówi ci coś login bankier1972"
Więc odszukaliśmy wiadomości o "bankier1972" i podaje przykład jednej z nich:
"~KRS2009-03-27 23:42:IP 79.185.141.*
Nie chciałbym być teraz w skórze bankiera1972. Przecież Ci ludzie co ich nagonił na kupno po 0.60, że niby będzie po 1.80, Ci ludzie co mają teraz 80% straty znajdą go, znajdą i... ?? Sąd byłby chyba najłagodnieszją karą dla tych wszystkich martinów, bankierów itp "
Został przyłapany i obnażony, a teraz udaje głu pka i standardowo próbuje przemianować fakty o sobie na "teorie spiskowa". Wszystkie wątki dalej wiszą, mozecie sami sprawdzić. Tak więc drodzy czytający, SimFabric bronią tylko naganiacze Agio/BDM, a przyłapani na kłamstwach udają glu pków lub atakuja innych forumowiczów. Tutaj nikt nie inwestuje, bo zarząd to skazana wyrokiem patologia, która fałszuje raporty i nie zrobila żadnej obiecywanej od powstania spółki gry. Sama spółka to bankrut.
Szok ty masz naprawde jakies problemy z psychą. Przytaczas posta którego napisał zupełnie ktos inny i wymyslasz sobie teorie ze to ja napisałem . Ale jaja
IP jest identyczne. Czy ta na prawdę próbujesz kłamać na temat czegoś, co każdy ma DOSŁOWNIE PRZED OCZAMI? Co do tego, że post ma 14 lat, sam odesłałeś nas do 2009, więc dlaczego teraz nagle ci to przeszkadza? Nie przestawaj jednak pajacować, za chwile -9%, myślę że spora część tego, to zasługa twojego nieudolnego naganiania.
~pako, nadworny trolu, powiedz wszystkim dlaczego niżej niż 2,4 nie spadnie i jaki cud się wydarzy na poziomie 2,4 zł że kurs nagle zacznie rosnąć? Pochwal się wszystkim no bo przecież na pewno nie zamierzasz kupować po 2,4 zł żeby stracić.
Ale na co liczysz takimi wpisami? :) Że ktoś nagle zapomni o całym wątku, gdzie zostałeś przyłapany na naganianiu na innych bankrutach (gdzie ludzie stracili tam 80% pieniędzy i schemat wyglądal identycznie jak na SF?) i na nieudolnych próbach zaprzeczania prawdzie? Na to liczysz? :) Co do wywalania, wisi inny wątek, w którym piszesz, że wywaliłeś, a godziny później już o tym zapomniałeś i pisałeś, że czekasz na 1,80 zł na wywalenie. OSTRZEGAM WSZYSTKICH, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA WPISY TYCH NAGANIACZY NIEUDACZNIKÓW.
"Re: Simfabric jak Titanicpako73 odpowiada ~Piotr2023-12-21 11:53IP 77.252.45.*
(...)teraz naganiam żebyście kupowali bankruta na poziomie 1zł ale ja sam czekam na 2.40"
Ten komentarz będzie wklejany wszędzie. Nowi potencjalni inwestorzy musza być świadomi, iż naganiasz ich na bankruta (a co za tym idzie, próbujesz zarobić na ich krzywdzie).
Piotr, ja mam wrażenie że Jupi to nie gość ze spółdzielni. Podbija wątki raczej żeby pokazać że trole naganiające naganiają bez ustanku od 2020 roku.
Przynajmniej dla mnie tak to wyglada