Co w tym ciekawego że mają czas do 24.00 dzisiaj złożyć wniosek o upadłość bo od jutra będą odpowiadać za długi beż ochronki czyli jak nie będzie wniosku o upadłość to wiedzą że da się to uratować? A jeżeli uratuje rafako to pbg dzida w górę? He he o go ci chodzi? Tu i tak dzieją się cuda info jedno a sytuacja co innego przecie pbg już w czerwcu miało wypaść z giełdy a tu co? Jest grudzień i coraz większe zainteresowanie śmieciowym papierem. A co jeśli to bez powodu odpali na 3 lub4 złote? Co wtedy napiszecie? Kto ma te setki milionów akcji? Zmieniła się władza było tyle lat czekania może to obecną władza pomoże stać się bać bogaczami? Hehe
Po przyjętym dziś pakcie przymusowej relokacji uchodźców nie jestem pozytywnie nastawiona do tego co będzie się działo w kraju. Jak dojdą koszty utrzymania i problemy z przestępstwami to raczej stawiam na wyprzedaż majątku itd
rozjechałałaś tym referendum ......... jakby władza się tym przejmowała , i tak wyrzuca do kosza , a propos w ciekawych czasach pełnych niespodzianek żyjemy
Plan jest taki. Dogadujemy się z Niemcami Koniec lasów państwowych zamykamy kopalnie tzn sprzedajemy Niemcom wchodzi euro jeden bank centralny Niemcy otwierają kopalnie w Polsce i zaczyna się produkcją zakaz foto zakaz pomp ciepła bo szkodliwe NAKAZ palenia węglem i zarabiają Niemcy a polak niewolniczo pracuje za 1 tys euro . Do tego Koniec wsparcia Ukrainy Rosja przejmuje Ukrainę kocha się z Niemcami i gaz płynie ponownie do Niemiec i Niemcy znowu stają się potęga a uchodzcow kierują do Polski. Nasi rządzący w Sejmie stsjz się milionerami mają immunitety a w Polsce buduje się oligarchią polak staje się niewolnikiem pod butem ale polak to lubi i wszystko jest ok.
wyobraźnię masz niezłą , w sumie to i tak wszystko polega na tym aby kogoś wydymać , a sens w tym aby się nie dać , przyznaję rację , rządzą ludzie którzy Polaków maja gdzieś , a wracając do Rafako i jednocześnie do PBG - jakieś przejęcie nastąpi , bo takich firm się po prostu nie rozwala
Ale Niemcy POdobno dogadują się teraz z isreleem bo odkryto blisko Strefy Gazy ogromne złoża gazu i jest tylko jeden problem bo są tam Palestyńczycy ale israeel nad tym pracuje pod parasolem ochronnym usa i jest wielka przyjaźń isreelsko niemiecka i będzie Nord Stream 3 i wielki powrót do gazu. Głupim Polakom wszystko się wytłumaczy bo teraz mamy same wolne media. Trzeba jeszcze też wrócić do tych wiatraków bo szkoda tego Siemiensa żeby tak upadł a polak wszystko kupi. Kamienie milowe już nie ważne bo opozycja femokratyczna rządzi i jest super i można KPO odblokować na te wiatraki i te 3 mld PLN też na publiczne wolne media zamiast na onkologię można śmiało przekazać bo wolne media to wytłumaczą tak jak i podpisanie paktu imigracyjnego sprytnie zrobione podczas zamieszania z pisowską tvp i na inżynierów i lekarzy z Afryki i bliskiego Wschodu też z KPO coś tsm dadzą a resztę to przecież można deficyt o kolejne 20 mld PLN zwiększyć. Herzlich Willkommen
Ta polityka To zabawa mafi w Białej koszuli przecież to wszystko kumple i robią teatr dla obywatela a czy ktoś z nich siedzi? Przez tyle lat nikt hehe a kto z nich jest buedny? Nikt wszyscy ustawieni w miliony ...to chyba wystarczy nic dodać nic ująć...a najbardziej śmieszą mnie ludzie co gadają payrza w telewizor opluwają się bo oni zmienia ten system w wyborach buhshahaha a tym czasem chłopaki sprzedają Polskę i zarabiają miliony setki milionów. Teraz czas wyprac kasę na pbgggg kupić za milion akcje i sprzedać za 10 milionów....kilka artykułów kilku ziomków z milionami i kurs przebije spekulacyjnie 5 zł a czemu nie? Kto stanie na przeszkodzie? KNF? Buhahaha ziomale? Oczywiście jak już dawce kapitału biedaka kupującego po 5 zł liczącego na zysk nakarmią To wtedy widłowy zablokuje a KNF nałoży wysokie kary po 100tys zł tym co zarobili po 10 mln buhahaha ..przecież To takie oczywiste. Kto będzie ich ścigał? Przecież to giełda. Zabawa . Ruletka.
Tak to wygląda jak piszesz złodziej wymienia zlodzieja a głupi lud się kłóci bo mój złodziej lepszy. Ja już głosowałem na wszystkich a ostatnio na Konfederację i okazało się że tylko Braun ma tam jaja może z jedno ma Bosak. Zostało jeszcze tylko PJJ które nie istnieje w mediach i może trzeba pójść tym tropem. PS.Ci co teraz rządzą to wg.mnie najgorsza opcja dla Polski bo dla złodzieji nie koniecznie, ale może będą chcieli pokazać ludowi i uratują Rafako a przy okazji PBG no i przy okazji oczywiście zarobić mln zł.
gdyby było wiążące dla rządu to by się władza przejmowała, a tak Tusk wmówił ludziom, że to pisowskie referendum i Polak dał się zrobić w balona... mówił, że nie trzeba referendum, że migrantów nie przyjmie, a wczoraj po cichu nas wyrolował