Końcówka roku niestety robi takie przypadki... Trzeba robić optymalizację podatków, kto zarobił na jednych papierach trzeba sprzedać inne papiery, które mamy na stratach. Życie. Końcówka roku, początek zacznie się odkupywanie. Jak zwykle.
Nie będzie żadnego minusu tylko mniejszy procentowy przyrost, ot cała prawda nt sprzedaży. Przecież RR nikt nie zakłada kolejnego 30% wzrostu bez otwierania co rok co najmniej 10 - 15 lokali. Rozumiesz
hehe. zartowniś. chcesz to moge wymienic tutaj co otworzyli i tez co zamkneli przy okazji. 10 sie tam nie doliczysz :-) a po odliczeniu tego co zamkneli to zgadnij ile netto im przybyło?
mozesz sobie pisac co chcesz i tak juz nikt nie wierzy w te wasze brednie i naganianie na te wszystkie bajki o egipcie hotelach daniach gotowych i innych. musisz zrozumiec jedno, bajdurzenie juz nie dziala. licza sie fakty. kumasz? a to jakie sa fakty bedzie widac w kolejnych sprawozdaniach finansowych a nie beda to dobre informacje uwierz mi.
Wstep do tego bedziesz mial ju na poczatku lutego jak zobaczysz sprzedaz za styczen gorsza w stosunku do roku ubiegłego. To raczej nie bedzie potwierdzeniem tych twoich bredni o tak dynamicznym rozwoju nie?
A TY. Misiu myślisz, że moje lub Twoje opinie dla grubasów mają jakieś znaczenie. Akcje są po parkowane i tylko strategia inwestorów, którzy mają papiery i kasę są w stanie wykreowac hosse., a nie Twoje pobożne zaklęcia, które nic nie wnoszą,oprócz hejtu.
Dnia 2024-01-13 o godz. 10:37 ~jani12 napisał(a): > A TY. Misiu myślisz, że moje lub Twoje opinie dla grubasów mają jakieś znaczenie. Akcje są po parkowane i tylko strategia inwestorów, którzy mają papiery i kasę są w stanie wykreowac hosse., a nie Twoje pobożne zaklęcia, które nic nie wnoszą,oprócz hejtu.
Nie kłam Jani, żadnych nowych otwarć nie było w 23. Stare śmieci zmieniły operatora ( franchisingobiorce) . Takie to te otwarcia są teraz w Sfinksie. Dlaczego kłamstwami Jani chcesz tu robić PR temu bankrutowi. Wstydu nie masz za grosz