• Emisja akcji ? Autor: artibi [5.172.255.*]
    W związku ze zbliżającymi się Świętami życzę Zarządowi Radosnych Świąt i w nowym 2024 r udanej WIELKIEJ EMISJI AKCJI
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Rogal [89.79.108.*]
    Witamy 0,5X powolutku, mam głupie wrażenie, że idziemy w kierunku 0.05...
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Pg [89.64.22.*]
    chyba wszystkie spolki gamingowe na NC polegly, ten rynek jest jak amber gold niestety
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Gf [5.173.48.*]
    Nieprawda, wiele spółek gamingowych wróciło albo zbliżyło się do kursu jako był w 21 jak był hype na gaming.
    Tylko największe krzaki nie urosly albo niektóre zawiesili.
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~ja [87.207.197.*]
    No a tutaj dotacja się skończyła zaczęły realia i właśnie widzimy ewakuację może i nawet samego prezia.
    IV kwartał się kończy a gry dla BoomBit S.A. nie widać ;)
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~asdf [83.26.196.*]
    Dnia 2023-12-20 o godz. 22:38 ~ja napisał(a):
    > IV kwartał się kończy a gry dla BoomBit S.A. nie widać ;)

a gdzie chciałbyś ją zobaczyć? w 4 kw miały się zakończyć prace, a kiedy Boombit wyda grę to już jest decyzja Boombit, nie Ecc, ale była na liście premier w przyszłym roku, nie w tym roku.

Poza tym nie wiem gdzie tutaj widzicie ewakuację, zwykle realizowanie straty, bo przy tym poziomie kursu malo osob chyba tej straty nie ma ;]
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Rogal [89.79.108.*]
    Czyli rok 2024 rokiem modlenia się o to, żeby ktoś zechciał Gear Shift. Kojarzy mi się ze studenckim Pan da 3.
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Mateusz [109.197.32.*]
    A jego już ktoś nie zechciał?
    Nieoficjalnie przypuszcza się że Gaming Factory zastosuje go w Japanese Drift Master po ich zapowiedzi gry
    Chciałbym że tak było ale to tylko nasze marzenia
    Musiałaby któraś spółka to potwierdzić
    Mnie ciekawi też czy wg ECC szuka nabywcy zagranicą na ten silnik
    Ale jak sobie obejrzycie filmiki Tasiema, te najnowsze z ostatnich dni to na samochodzie dalej ma GEARSHIFT i na koszulkach plus DRIFTCE
    Domniemywam ze jakiś tam marketing tego jest, tylko na ile jak skuteczny
    Dnia 2023-12-21 o godz. 20:59 ~Mateusz napisał(a):
    > A jego już ktoś nie zechciał?
    > > Nieoficjalnie przypuszcza się że Gaming Factory zastosuje go w Japanese Drift Master po ich zapowiedzi gry
    > > Chciałbym że tak było ale to tylko nasze marzenia
    > > Musiałaby któraś spółka to potwierdzić
    > > Mnie ciekawi też czy wg ECC szuka nabywcy zagranicą na ten silnik
    > > Ale jak sobie obejrzycie filmiki Tasiema, te najnowsze z ostatnich dni to na samochodzie dalej ma GEARSHIFT i na koszulkach plus DRIFTCE
    > > Domniemywam ze jakiś tam marketing tego jest, tylko na ile jak skuteczny

też to mam na uwadze i dziwi mnie że nie ma żadnej informacji co do tego. Czyżby jakaś fucha pod stołem ?
    Japanese Drift Master to największa i najdroższa produkcja w historii Gaming Factory. Gra łączy strukturę gier wyścigowych opartych na drifcie z elementami fabuły w stylu powieści wizualnej z Dalekiego Wschodu. Tytuł ma wyróżniać się przede wszystkim realizmem rozgrywki oraz autorską mechaniką driftu, dzięki zespołowi produkcyjnemu, który ma realną styczność ze sportami motorowymi. Pełna wersja gry zostanie wydana w 2024 r. na PC, a następnie na konsole. Twórcy planują również tryb multiplayer, a także w przyszłości dostosowanie kolejnych elementów produkcji do najnowszego silnika Unreal Engine 5.

Czas pokaże

• Re: Emisja akcji ? Autor: ~Bolec [109.199.93.*]
    Tak cena emisyjna 2zl
  • Re: Emisja akcji ? Autor: ~Rog [89.79.108.*]
    Ciekawi mnie tylko kto tu pilnuje kursu? Teraz ktoś go wyciągnął z nieuniknionej przepaści jaką jest <0.6
[x]
ECCGAMES -0,45% 0,22 2025-10-29 12:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.