Skoro mają tutaj być złotówki na ciągłych tak jak piszą wieszcze forumowe to jaki sens ma coś takiego ? Może ktoś kupi ode mnie po 6 zł za sztukę żebym wyszedł na zero?
Skoro nie ma być tutaj złotówek na ciągłych tak jak piszą wieszcze !!!. To czemu ten co ma wystawione na 0,46 nie oddał temu co ma na 45,80 !!!. Ja wiem czemu i wy też dobrze wiecie, bo sami macie tam zlecenia ,że te wszystkie zabiegi są tylko po to ,aby jak najwięcej wór napchać i dlatego jest z jednej strony nadstawiony worek ,a z drugiej strony zrobiona blokada ,a czasu już niedużo zostało ,zwłaszcza ty Luk tutaj głupie wpisy od miesiąca dodawałeś, a zapewne sam papier skupujesz i pilnujesz forum .Oczywiście zaraz będziesz się wykręcał że to czy tamto i że wręcz przeciwnie nigdy już śmiecia nie dokupisz . Czemu nagle się cisza zrobiła od 2 dni na forum na tydzień przed komunikatem o przejściu na ciągłe .CZEMU!!! - WORKI NAPEŁNIONE ?????
Sami widzicie że tu nikt nie wywala już teraz i tylko głupie ustawki i przerzucanie z wora do wora, a zaraz po fiksie wystawianie dużych zleceń na kupno i czychanie, aż ktoś sypnie ,a jak nikt nie chce po tych cenach oddawać przez dłuższy czas w ciągu tych 30 minut ,to sami sobie przeżucają pakiety i sprzedają ,a zaraz potem piszą ,że ktoś wywala .Przez 2 miesiące tyle razy już były takie ustawki i jakoś z blokad nie znikały akcje ,by sprzedać o ułamek grosza niżej ,więc to samo za siebie mówi po co to zaniżanie i te blokady by jak najwięcej papiera skupić przed powrotem na ciągłe .Taki Columbus o bardzo dużej kapitalizacji potrafili podnieść o 70-80% przed przejściem i po przejściu na ciągłe ,to tutaj w styczniu lekko przebita zostanie złotówka ,a potem dalsze wzrosty nastąpią !!!.Best jak już ktoś zauważył z o wiele większym pakietem w wolnym obrocie, też swego czasu zaliczył 200% w między czasie jak nastąpiła zmiana notowań !!!.
Zobacz date i godzinę o której i kiedy został wątek założony ,to będziesz wiedział ,że chodziło nie o wczorajszy dzień , a środę na pierwszym fiksingu .