Dnia 2023-12-20 o godz. 09:38 ~Matiallegro napisał(a): > Obserwujemy czy zacznie wpływać na ilość pozytywnych ocen
Dobry news. PS. Czy oprócz mnie, ~Matiallegro, ~Rony90 ktoś jeszcze nie sprzedawał w panice? Czy zostaliśmy sami jako stabilny, długoterminowy i ortodoksyjny akcjonariat? :-) Pozdrawiam, D.
Ja zostałem ze wszystkimi akcjami. Już się kilka razy przejechałem sprzedając akcje jak był wodospad i po kilku miesiące bardzo tego żałowałem. Tutaj będzie tak samo. Ale każdy podejmuje decyzje wg własnej strategii. Trzeba poczekać kilka dni, już widać że kurz osiada i wtedy można zacząć troszkę obniżać średnią.
Też zostałem ze wszystkimi akcjami. Nie ukrywam, że chciałem sprzedać, ale ustawiłem limit zbyt wysoki, więc się na sprzedaż nie załapałem. Teraz nie żąłuję, bo jednak nie ma takiej tragedii, jak to widziałem oczami wyobraźni. Jestem w plecy, ale nieco 10%.
Ja mam - 20% bo wcześniej uśredniałem
sporo.. kilkanaście tysięcy w plecy licząc że kurs wróci na stabilny tor. Na razie nic nie sprzedaje a wręcz jakiś mały pakiet dokupiłem wczoraj
Od półtora roku naprwno nie bo wtedy taka była wycena pisze o tym o kilku miesięcy i jak narazie to ja mam rację a nie ci którzy widzieli juz5 razy 8 zl
Patrząc z boku zastanawiam się czy mając w kieszeni z 50 tysi czy nie dało by rady podnieść kurs o te 30% co spadło. Przecież dzisiaj kurs poszedł do góry o 5% za pomocą 30 akcji.
Jestem też ja, nic nie oddałem. jestem kupe siana w plecy. Zauważyliście ostatnio wysyp na raz trailerów Succubus running, Sanctus, Tormentor gameplay. Mam wrażenie że to próba ratowania kursu w kontekście głównego gpw
Oczywiscie jwstem i ja. 100k w plecy ale naszczęście nie sprzedałem. Gdybym to zrobił strata była by jeszcze większa. Ale jest i dobra strona medalu. Dokupilem parę tysięcy. Straszyli absrajtry i straszyli. Miało być 30 goszy a tu du.a Liczyłem ze spadnie na 2.8 i wezme jeszcze troszke ale chyba sie to nie uda. Trole spadkowe nie popisaly się. Pozdrawiam
Mamy nowy patch do Paranoida. Pod względem rozmiarów wygląda tak, jakby gra została napisana niemal na nowo. Trzymam kciuki, żeby to poprawiło sprzedaż i oceny.
Szkoda ino tylko że nie mogli tego pacza lodrazu zrobić jako grę. Toby teraz zrobili drugiego pacza to by ta gra była lepszo niż taki balurget.albo i cyberpunk