Wbrew wątpiącym NN w dalszym ciągu posiada solidny pakiet akcji, sprzedaż podyktowana była minimalnym zejściem ponad próg. - wiadomo dlaczego. Więc to kapitalny komunikat!
A jak pirat o tym pisał ze zeszli tyko minimalnie zeby nie informować o sprzedazy przy wzrotach to jechaliscie po nim jak po dzikiej swini.....hahhahah
Albo on ma jakieś infa albo ma chłop mega głowę.
W każdym razie możecie dalej go niszczyć na forum ale dla mnie jest jedynym uczciwym inwestorem.
Teraz tez uczciwie pisal ze bedzie zjazd 36 i byl i zbieranie 30-35 zl
hahhahhaha
Adwokat? Czy po prostu kumpel krecący kółka tak jak on? Nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć po co fundy schodza pod próg, mnóstwo osób tu pisało o tym co wyprawia NN...
Podpinasz sie pod moj nick i sam sobie odpisujesz plus twoj chamski jezyk....
Ja rozumiem ze napsulem wam wam nerwów i straciliscie mnostwo pieniedzy ale poziom powinienes trzymac. Smutne.
A posty Amadeusza i innych uwazam za swoj osobisty sukces. Nauczylem duzo grono ludzi jak czytac spółdzielnie:) :)
Patrz na fix ja juz uzbieralem dodatkowe ponad 18k przez 6 tygodu a takich ja ja wiem ze jest kilku.,ale nie uczestnicza w forum.:) tych ktorzy wierzą w mega sukces spółki:)
Swoja droga to sie usmialem 16k akcji to mega sypanie przez fundusz :) gdzie ty masz rozum?
Niki jaka jest granica absurdu z twojej strony ?
Przeciez jota w jote pisales to rok temu:)
Wtedy ludzie sie nabierali a teraz nie ma podstaw! Ale robisz dobra robote!
Piracik a co ja niby robie? Ponoc pracuje dla NN, ale NN nie ruszyl ani akcji ostatnio, czyli pudlo:)) ja trafnie prognozuje kurs, w przeciwienstwie do ciebie i twoich kochankow, no i do reszty sekty. Kto mysli ten widzi kto tu ma racje