W traie piszczy że BCP dzięki swojej kompletnej porażce na rynku domowym będzie zmuszone ohandlować Millennium w Polsce.
TAk sobie myślę że jak zwala cenę do 0,01zł za akcje to może dam radę kupic pakiet kontrolny.
Nie palę. Co twoim zdaniem jest odjechanego w moim poście? To że chodzą ploty o sprzedaży Millennium? Czy to że zwalaja kurs na maksa? A może to ze 0,01zł jest nierealne?
Jeszcze 6 miesięcy temu by się wszyscy śmieli z 2zł ....a teraz?
Skoro chcą kupić cena powinna wzrosnąć , uważasz że portugalczycy sprzedają za grosza swoje akcje czyli ponad trzysta razy taniej niż są warte bo jest kryzys ?
Uważam że plotka ma w sobie wiele prawdy. A jeśli tak to oznacza że BCP ma nóż na gardle i dlatego sprzedaje(wali) po tyle ile chciał dac rynek. A rynek był i jest spanikowany więc dawał i będzie dawał maluczko.
Tak uważam. Co więcej, uważam że jak się dobrze tej sprawie przyjżec to właściwie każdy bank w Polsce który jest w łapkach zagranicznych spółek może podzielić los Millennium, czyli zostać użyty jako aset do ohandlowania lub wyciśnięcia jak cytryna, byle by tylko uratować swój własny zagraniczny tyłek.
Wtrące swoje 3 grosze.
Dzisiejsza cena ma wyłącznie znaczenie dla graczy DT intraday i dla leszczy.
Dla mnie jest ważne ile Kilo mam w portfelu.
Nawet jak dojdzie do sprzedazy , to przecież nie kupi takiego banku ..................ulica.
Wartość papieru zmienia się codziennie.
pozdr
Zmieńcie podejście do giełdy , albo się wycofajcie.