nawet jesli twoj przeciwnik gra nieuczciwie, ty graj uczciwie. Kiedys JzG wypisywal ze ja sprzedalem akcje i wywolal panike (oczywiscie sam jej pomogl) - nie moglem nic odpowiedziec bo akurat bylem w samolocie do Dubaju. Nie jest to jednak powod zeby grac tak samo. Pokaz klase.
Dobry jest - brawo Real! Sam tego co piszesz nie robiłem, ale któryś "Jedi" faktycznie z nikiem chciwydziadek "namieszał" tworząc łudząco podobny chciwydzladek. "l" zamiast "i". Grajmy uczciwie i będzie nam dane. Szanujmy się moi mili. --- Pozdr. Jacek
Dnia 2023-12-19 o godz. 12:35 ~XXX napisał(a): > hehe no niestety to jest fakt, ale jakoś te podatki trza omijać. Wyrazy współczucia dla akcionariuszy, free float coraz większy
nie w piatek, a srode po swietach strate mozesz zaksiegowac i kupic te same akcje sekunde pozniej A freefloat akurat tutaj spada nie rosnie, sprawdz sobie w raporcie, bo nie sprzedaja fundusze a kupuja.
Dnia 2023-12-19 o godz. 13:21 ~XXX napisał(a): > ja i tak na pepco siedzę a to bacznie obserwuje. Jak zaczną sypać to wtedy kupie, mam nadzieje ze przed koncem roku miedzy 10-12zł spadniecie
mysle, ze nigdzie nie siedzisz, bo nie masz elementarnej wiedzy o GPW jak wlasnie pokazales. Tzn siedzisz, stukajac w klawisze, ale na gieldzie to ty nie handlujesz.