Zarząd Vivid Games S.A. _dalej jako "Emitent", "Spółka"_ informuje, że w dniu 19 grudnia 2023 roku Emitent otrzymał od Pana Pawła Sominki zawiadomienie o przekroczeniu progu 10% w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Spółki Vivid Games S.A.
Naprawdę fajna reakcja że skupuje skupuje skupuje i spada spada spada. Wycena nadal oderwana od rzeczywistości. Oj jak tu w końcu bańka pęknie to będzie rzesza umoczonych hahaha
No to grubo :) Teraz wiadomo jaki cel ma Kodorek vel Kosciółek ze swoim codziennym naganianiem na spadki. Grubi spkupują od wystraszonej ulicy na potęgę. Sominek to tylko kropla w morzu. Siedzą tu już też inni, tylko nie przekraczają 5%, żeby nie robić niepotrzebnego szumu. RB3 na horyzoncie zbliża się wielkimi krokami to i skup rozpoczęty. Widać po ostatnich sesjach jak umiejętnie jest cena zbijana, a następnie małymi pakietami po kilkanaście tysięcy akcyjki są skupowane. Kodorek, ja rozumiem że giełda to twarda gra ale takie sępienie od niedoświadczonych desperatów napawa jednak obrzydzeniem. Pocieszenie, że inwestorzy i spekuła pociągną akcje w górę w nowym roku, może nawet na historyczne szczyty. Tego Wszystkim tu obecnym życzę. Tobie Kodorku życzę przede wszystkim opamiętania i odnalezienia jakiegoś celu w życiu poza siedzeniem na forum Vivid Games ;) Wesołych Świąt!
Nieźle się uśmiałem jak to przeczytałem. Na szczęście dla wiszących na hakach nie brakuje ludzi, którzy nie uczą się na błędach. Zachęcam do skorzystania z okazji bo ta może się już nie powtórzyć.
To tak jakby koleś kupował na raty dom, który nie jest jego własnością (i nigdy nie będzie) i w dodatku kto inny tam rządzi. Przy okazji dom nie jest remontowany, jest coraz starszy i coraz mniej warty, a płacona w każdym momencie cena i tak jest za wysoka w porównaniu do ceny rynkowej. No cóż, niektórzy lubią płynąc pod prąd ... aż do zatracenia.
Marek przecież ty naganiales ludzi na kupno akcji po 3 zł hahahaha. Teraz mogą kupić po 70 groszy. Mistrz Marek hahahaha Ty chyba nie wiesz co bredzisz
Marko szalony aka dorotka jak zwykle samołapkowanie co godzinę tudzież z innych IP.
Ale żenada. Nawiasem mówiąc to takich głupot już dawno nie czytałem. Powinno się na tym forum alkomat zamontować hahaha