w portfelu mam 10 różnych spółek dlatego tutaj nie ma co panikować dziwi, że główni nie skupują z ryku a mogą to zrobić poniżej ostatnich emisji 55-59gr
Chyba w obecnych czasach nie trzymają gotówki a przy wynagrodzeniu jakie wypłacili w roku jeśli dobrze pamiętam ponad 2 mln zł ?? mogli by skupić co płynność by wróciła
wiele trzeba tutaj poprawić ale potencjał przy obecnej wycenie jest tak uważam zaznaczam mogę się mylić :-)
szkoda czasu, pieniędzy i uwagi na kiszenie się w tym bardzo zepsutym sosie, to zarządzanie jest katastrofalne w sumie jest oczywiście miejsce na jeszcze gorsze ale to co do taj pory zrobiono z tą pizzernią świadczy o zupełnym braku kompetencji do prowadzenia biznesu w takiej formie...
Na moje subiektywne oko molendy nie chcą by ktokolwiek zarobił na tych akcjach, szczegolnie stary invest i tu jest caly pies pogrzebany a mali licząc na jakiekolwiek odbicie mogą czekać do us... śmierci
Dlaczego nie rozumiecie, że nawet jakby sprzedali te swoje nieruchomości za 10 mln to akcjie nie wzrosną, bo po prostu nie znają się na biznesie, zwłaszcza gastronomicznym i każdą gotówkę przejedzą predzej czy później. To nie jest firma, która się rozwija, co najwyżej wegetuje. Powinni może zmienić profil działalności to wtedy jest szansa na jakieś wzrosty, jeśli wejdą w jakiś biznes na którym się znają i który będą rozwijać.