• Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Gruby [88.199.162.*]
    dlatego giełdy rosną

w portfelu mam 10 różnych spółek dlatego tutaj nie ma co panikować dziwi, że główni nie skupują z ryku a mogą to zrobić poniżej ostatnich emisji 55-59gr

Chyba w obecnych czasach nie trzymają gotówki a przy wynagrodzeniu jakie wypłacili w roku jeśli dobrze pamiętam ponad 2 mln zł ?? mogli by skupić co płynność by wróciła

wiele trzeba tutaj poprawić ale potencjał przy obecnej wycenie jest tak uważam zaznaczam mogę się mylić :-)

• Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~kasztan [91.233.18.*]
    szkoda czasu, pieniędzy i uwagi na kiszenie się w tym bardzo zepsutym sosie, to zarządzanie jest katastrofalne w sumie jest oczywiście miejsce na jeszcze gorsze ale to co do taj pory zrobiono z tą pizzernią świadczy o zupełnym braku kompetencji do prowadzenia biznesu w takiej formie...
  • Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Szybki_lopez [86.63.99.*]
    Drugi rok z rzędu robią akcję z przeszacowania nieruchomosci, nie zadziałało wtedy nie zadziała i dziś
  • Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Obserwujemy [188.146.250.*]
    Nie bój żaby widać po obrocie, że nikt nie ma akcji a Ci co mają nie chcą oddać nawet słabe wyniki nie spowodowały zwiększenia obrotu.

Wydaje mi się że, próbują wypłoszyć resztę i jak będą mieli 95% FF to stanie się tutaj to co na 7Fit jak kiedyś chodziło po 70gr

Oni przeszacowało tylko kupioną ziemię może samo przeszacowanie nie działa odrazy ale jak by to sprzedali za 3 mln zł to rynek zareagowałby inaczej :)
  • Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Szybki_lopez [86.63.99.*]
    Na moje subiektywne oko molendy nie chcą by ktokolwiek zarobił na tych akcjach, szczegolnie stary invest i tu jest caly pies pogrzebany a mali licząc na jakiekolwiek odbicie mogą czekać do us... śmierci
  • Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Edyta [176.114.232.*]
    Dlaczego nie rozumiecie, że nawet jakby sprzedali te swoje nieruchomości za 10 mln to akcjie nie wzrosną, bo po prostu nie znają się na biznesie, zwłaszcza gastronomicznym i każdą gotówkę przejedzą predzej czy później.
    To nie jest firma, która się rozwija, co najwyżej wegetuje.
    Powinni może zmienić profil działalności to wtedy jest szansa na jakieś wzrosty, jeśli wejdą w jakiś biznes na którym się znają i który będą rozwijać.
  • Re: Aktywa powinny przetrzymać wartość akcje też Autor: ~Gruby [88.199.162.*]
    też mnie się tak wydaje by znaleźli inwestora niech odkupi od nich ten pakiet i może będzie inna motywacja do wzrostu wartości firmy ??

oni tylko przeszacowują grunty

mogliby zrobić przeszacowanie nieruchomości :-)
[x]
MAXIPIZZA 0,00% 0,38 2025-12-12 13:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.