Kukuś jest trudny jak wisi na haku. Lekki ząbek na plus i zrywa się, przeskakuje, był już na mułach typu PHN. Jest dość nieszczęśliwy i konfliktowy. Ma obszerną wiedzę, ale starą, zaprzeszłą i świetnie manipuluje tzw, chwytem erystycznym. Został przeze mnie zbanowany m.in na elektrodzie w wątkach o triodach i lampach. Kiedyś stracił spore pieniądze na Biotonie, ale to za co go szanuję to przeprosiny. Napisał krótko - polegliśmy byki. To samotny wilki, nie powinien jednak obrażać, mogę GO za to zablokować choć zawsze korzysta z proxy. Takie 60-letnie dziecko z brakiem męskiej supremacji. Bywa pożyteczny bo sporo pisze i jak chce kupić to straszy za mnie. Kiedyś był duet Jedi do zadań specjalnych. Potem się rozeszliśmy - zawisł na haku i przy odbiciu z minimalnym zyskiem uciekł. Zauważ, jak pisał w dawnych wątkach o DonB'ie jakoby tamten szybko się zerwal jak tylko będzie minimalny zysk. To taktyka kukusia. Rysuje, całkiem rozsądnie bo AT zna nieźle, ale psychicznie ma słaby konstrukt. Wychodzi bo coś tam widzi niebezpiecznego. To są Jego prywatne schizy. Napiszę doń by CIę przeprosił w wolnej chwili. --- Pozdr. Jacek
zostaw go nic nie pisz juz sie przyzwyczailem do jego zmian nastroju spowodowanych kolorem kursu wiem ze tak ma nie karzcie go to nie byla skarga tylko podsumowanie
Zrobiłem podobnie, 2/3 zredukowałem, ale część przy nawrotce mi się odkupiła. Pogrywam tam i długofalowo to dobra spółka, w przeciwieństwie do pkpc, rokuje i wstanie z kolan. Przy 27 zł mnie jednak nie będzie. Za max 3 m-ce spodziewam się bessy, jeszcze kilka(naście) ATH na WIG i powinien być zjazd :) --- Pozdr. J.K