nie widziałem by coś sprzedał a po 2,9 jest na minusie więc ja sobie powolutku zaczynam kupować :DDD pisałem przecież 2 miesiące temu , że 2,8-9 to przedział do odkupu? więc pora !
Brałem po 2.2 itd. Do 3 zł i nawet po 3,8 i teraz znowu biorę bo umiem czytać i myśleć. Natomiast każdy podejmuje decyzję sam i nie rozumiem tych co wiecznie płaczą bo albo ich nie stać na nic poza pisaniem głupot albo ktoś i płaci i myśli że zbierze tyle ile chce akcji przed wybiciem. Niestety nikogo mądrego nie wystraszy taki jeden z drugim a wręcz przeciwnie tak gdzie jadu jest dużo tam trzeba brać ile się da ot tak wygląda w Polsce.
Jak do tej pory nie zdjął, to już nie zdejmie. Teraz jest bardzo dobry moment, bo kurs jest nisko, a nic takiego się nie dzieje. Jak kurs wzrośnie to tym bardziej nie zdejmą, a wzrośnie na pewno, tylko nie wiadomo o ile. PS. Faktycznie w ostatnich dniach obrót rośnie.
Rośnie jak zainwestowali i widzą że tu nic nie będzie to wolą to sprzedać że stratą bo niewiadomo kiedy to wzrośnie mimo dobrych wyników co to jest oszustwo i nic z tym nie zrobisz to tylko giełda
Buuhhaaa... ha, ha ile razy ja to już tu słyszałem "słabe rączki oddadzą i pójdzie w górę" ha, ha. Ale nagony się dwoją i troją a żeby zechciało się tu coś kręcić. Tyle papieru tu przemielili z kupki na kupkę a chętnych wciąż brak. Muszą jednak zanętę zrobić i zejść niżej żeby ktoś się tym śmieciowym papierem zainteresował ha, ha.