• po 1,2 biorę wszystko Autor: ~guru [83.11.171.*]
    niezależnie od wyników finansowych, które moim zdaniem będą bardzo słabe.
    wszkazują na to wyniki innych firm informatycznych.
    myslę że wyniki mogą być gorsze od prognoz.
  • Re: po 1,2 biorę wszystko Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Tu mam inne zdanie czy jezeli chodzi o firmy informatyczne czy jezeli chodzi o Procad. Choć jezeli by nawet coś nie halo bylo to i tak nie wyrzuce za darmo :)
  • Re: po 1,2 biorę wszystko Autor: ~re [83.6.237.*]
    gdzie ten skup ,gdzie prezes gdzie zarząd spólka dno i jeszcze raz dno
    Odpowiem ci tak
    Prezes kuje systematycznie papier
    RN kupuje papier
    jest okres zamknięty takie coś że osoby powiązane z zarządem nie mogą skupować papierka
  • Re: po 1,2 biorę wszystko Autor: ~Ricky [78.88.193.*]
    Jak jest okres zamknięty to jak kupują i pisałeś że zwieksza się ilość posiadanych przez zarząd akcji.
    Wyniki z tego co pamiętam 28 lutego a pózniej znowu ruszy skup akcji.
    Albo ktoś próbuje wywalić w okolicach 1,25-1,30 przed raportem albo mi się wydaje ???
    No cóż może zarząd za mało zarabia i dorobią sobie na akcjach.
    Najbardziej mnie wkurzają obroty na PROCAD ,sa na tyle małe że sprzyjają manipulacji kursem przy użyciu niewielkich pieniędzy,co ktoś bezlitośnie wykorzystuje.
    No dobra więc raport za 4 kwartał będzie w piątek 27.02- okres zamknięty to 14 dni dla raportów okresowych. Prezes kupuje papier od sierpnia praktycznie caly czas pomiedzy okresami zamkniętymi- kupil jak narazie okolo 50 tysięcy. Oprócz niego kupują i inni. Bankowy stale zwiększa zaangażowanie już ma ponad 8% o ile pamiętam. Zmniejsza zaangażowanie jedynie arka no i leszczyna. Co do wyników jestem optymistą.
  • Re: po 1,2 biorę wszystko Autor: ~Ricky [78.88.193.*]
    1pln na horyznocie sie niedlugo pojawi,jakiś pajac na pocztątku dnia po 1,17pln wywalił 1 akcję.
    Widać komuś się nudzi.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.