niezależnie od wyników finansowych, które moim zdaniem będą bardzo słabe.
wszkazują na to wyniki innych firm informatycznych.
myslę że wyniki mogą być gorsze od prognoz.
Tu mam inne zdanie czy jezeli chodzi o firmy informatyczne czy jezeli chodzi o Procad. Choć jezeli by nawet coś nie halo bylo to i tak nie wyrzuce za darmo :)
Odpowiem ci tak
Prezes kuje systematycznie papier
RN kupuje papier
jest okres zamknięty takie coś że osoby powiązane z zarządem nie mogą skupować papierka
Jak jest okres zamknięty to jak kupują i pisałeś że zwieksza się ilość posiadanych przez zarząd akcji.
Wyniki z tego co pamiętam 28 lutego a pózniej znowu ruszy skup akcji.
Albo ktoś próbuje wywalić w okolicach 1,25-1,30 przed raportem albo mi się wydaje ???
No cóż może zarząd za mało zarabia i dorobią sobie na akcjach.
Najbardziej mnie wkurzają obroty na PROCAD ,sa na tyle małe że sprzyjają manipulacji kursem przy użyciu niewielkich pieniędzy,co ktoś bezlitośnie wykorzystuje.
No dobra więc raport za 4 kwartał będzie w piątek 27.02- okres zamknięty to 14 dni dla raportów okresowych. Prezes kupuje papier od sierpnia praktycznie caly czas pomiedzy okresami zamkniętymi- kupil jak narazie okolo 50 tysięcy. Oprócz niego kupują i inni. Bankowy stale zwiększa zaangażowanie już ma ponad 8% o ile pamiętam. Zmniejsza zaangażowanie jedynie arka no i leszczyna. Co do wyników jestem optymistą.