• Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Ricardo [77.255.159.*]
    Niezłe jaja sobie robią, gra co ma w nazwie 2020 jest oczekiwaną grą 2024 roku? Bzdura, wystarczy wejść na EPIC a tam pisze że zostanie wydana jeszcze w 2023 roku.
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Piotr [89.8.9.*]
    Na jakiej podstawie ten portal uznał, iż jest to najbardziej oczekiwana PRZEZ GRACZY gra? To smierdzi na kilometr korupcja i próba wpływania na kurs SimFabric. Z czasem każde potencjalne korzyści majatkowe, jakie portal otrzymał zostana wywachane i przedstawione im przed sadem. Gwarantuje.
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Ricardo [77.255.159.*]
    Widzę że trole mają ciągle płacone od wpisu i dalej spamują forum durnymi wpisami o nieistniejących grach. Mam nadziej że umowa na trolowanie podpisana została tylko do końca roku i od stycznia te wstrętne naganiacze już stąd znikną.
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~ba [37.30.10.*]
    puki co największymi spamerami jesteście obaj p.r.
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Piotr [89.8.9.*]
    Spamują forum naganianiem na tego krzaka od 2020, nie pomogło wtedy i nie pomaga teraz. Za chwile 2 zł za akcje, później 1 zł, później grosze. My wygraliśmy, oni przegrali. Ich wpisy to jedynie źródło ubawu.
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Ba [37.30.10.*]
    Na co wy tak naprawdę liczycie bo ja wiem i wy wiecie ... a reszta domniema
  • Re: Odnośnie oczekiwanej gry Autor: ~Ricardo [77.255.159.*]
    Ja liczę że KNF zawiesi kiedyś notowania tej spółki kiedy odkryje że spółka nie produkuje obiecywanych gier. I może opóźnienia w wydawaniu gier były by jeszcze do przyjęcia o tyle świadome wprowadzanie w błąd inwestorów że się nad czymś pracuje a się tego nie robi jest wystarczającym powodem do zawieszenia notowań i wszczęcia kontroli w spółce.
    A ty ~ba na co liczysz naganiając i trolując tutaj na tym forum?
[x]
SIMFABRIC -1,39% 1,85 2025-10-22 16:27:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.