• Mialo byc 35-30 i jest . Gdzie problem? Autor: ~Obiektywny [172.252.89.*]
    Obiektywnie rzecz biorąc to chyba każdy rozsadny inwestor liczyl na wydaje sie ostatnia korekre przed espi o uzyskaniu certyfikatu.na UE , na USA mozna spodziewac sie w okolicach marca.
    Wiec moji mili nie dajcie sie zwiesc nagonce na forum bo tu nizej niz 30 nie bedzie. Nie po to sternik przeszedł na wyższy etap zeby zbierac żeby teraz oddawac za bezcen.
    Kto ma fundusze i nerwy nastawia sie jutro na pozadny zjazd po SL nawet 29.5 moze byc.
    Kto odda papier to bedzie najwiekszym przegranym.
  • Re: Mialo byc 35-30 i jest . Gdzie problem? Autor: ~dd [79.184.243.*]
    błąd logiczny skoro ma zbierać to po co przepłacać ?
  • Dd Autor: ~Piracik33 [5.133.9.*]
    Blad logiczny z twojej strony. Skoro nikt nie oddawal w przedziale 25-29 to przeszdel wyżej.
    Ale cieszy mnie ze nie tylko ja dzis czaje sie na zakupy.
    Milej sesji i korzystajmy z uprzejmosci sw Mikolaja:):):)
  • Re: Dd Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Pewnie sl ponizej 30 bedzie celem. Ciekawe
  • Niki Autor: ~Piracik33 [5.133.9.*]
    Tego nam życzę z calego serca dzis:)
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Widze to tak, ze dzis bedzie delikatna zielona swieca, a jutro pada 30. Kurs jest mega slaby, odbicie poki co zasypywane. Nawet marne 32 stanowi mega opor. No obraz jest nieciekawy
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [185.246.208.*]
    Niki czy TY naprawde myslisz ze ktos wierzy w ten Twoj belkot....:):):)
    Starasz sie pokazac ze jestes wyedukowany ,moze nawet i jestes ale kazdy wie ze to tak nie dziala.....

Twoje kreski w porownaniu do psychologi gry na tym walorze to pikus:)

To jak juz skonczyles swojn malo znaczacy wywod o swiacach ,kreskach itp zabieraj sie za przewalanie z wora do wora bo mlodziez czeka na obiecana promocje...:):):)

Nie badz goloslowny dzis! Obiecales zmiane kodu na 2 to dajesz malenki:)
  • Re: Niki Autor: ~dd [79.184.243.*]
    piracik Ty obiecałeś ze nie będzie poniżej 30 zł Niki jest bliżej
  • Re: Niki Autor: ~Niki [188.146.233.*]
    Piracik to wyglada na wywalanie papiera przez kogos duzego. Podbitka i sukcesywnie w dol. Chyba jako jedyny, nie liczac teczowych i innych amatorow tego nie widzisz. No dobrze nie jest przeciez. W kwestii info, jak widzisz ostatnie dobre info killa razy sluzylo wywalaniu papieru…
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [185.246.208.*]
    NIKI to zobacz jakie szczescie ma ten co wywala ,ze ma takiego dawce kapitalu jak ja .....
    Widzisz jak ja lubie pomagac ludziom wiec i tym razem jestem sklonny skupic to co GRUBAS wywala...Czynie dobro ponownie:)

Prawie 20K dobrane przez miesiac bez podbijania kursu to jeszcze powinienes mi dobra flaszke postawic ze ratuje cie z obresji kupuja taki smieciowy papier....
    A TY caly czas po mnie jedziesz. Bardzo niewdzieczny jestes. :):):)

• Re: Niki Autor: kardiollog [46.204.101.*]
    o znów kupuje
    jak przestanie kupować znak ze dołek hehe

ps
    jeszcze nigdy nie napisał ze sprzedaje czekamy aż w końcu się ujawnisz PIRACIE :)
  • Kardiolog Autor: ~piracik33 [185.246.208.*]
    Do dnia dzisiejszego traktowalem cie jako osobe wzglednie rozgarnieta .....niestety po powyzszym wpisie runął ten wizerunek

P.s
    jak sledzisz Fix i umiesz dodawac to widzisz ze wartosc sukcesywnie rosnie. wiec jak to mozliwe zeby sprzedawac:..:):):)

• Re: Kardiolog Autor: ~Niki [188.146.233.*]
    Grono nierozgarnietych wd piracika sie powieksza.. ja tez popadlem w nielaske:))
  • Re: Niki Autor: ~Amadeusz [89.187.168.*]
    Niki ty niedorozwoju.....hahhaha
    Zobacz jakie batony 5.5k byly przerzucane przy 25,27 i 28zl
    I dalej będziesz wmawiał ludziom te brednie hahhahahah
    Specjalnie przerzucanie po swoich zleceniach a pozniej karmicie sie tymi bzdurami hahhahah
  • DD Autor: ~piracik33 [185.246.208.*]
    Szanowny kolego.Obiecac to ja moge zonie dobra kolacje czy wypad na wakacje bo mam na to wplyw.

A co do kusru nie mam takowego bo jestem planktonem na tym papierze i nie ma realnego wplywu na kurs.
    Wypowiedzialem swoje zdanie ze teraz bedzie zboieranie na poziomie 30-35 co jest logiczne na ta chwilie ale nie negowalem ze podczas sesji moze spasc nawet 29.5 i szczerze na to licze.

Dla mnie kurs na obecnym poziomie jest bardzo rozsadny i nie widze podstaw zeby nagle bylo 40zł bo kolega ZUCH tak sobie pisze:)
    Czekac spokojnie ,jak sie ma monete kupowac w dolku i nie oddawac akcji w tej cenie . To jest moja opinia :)
[x]
MEDICALG -2,42% 28,20 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.