Górna banda kanału czy klina i górna boelingera, gruba korekta to przedział 280-310 zł, a przy większym tąpnięciu 170-195 zł co wynika z fibo ale też wskaźników , teraz jest wyciągnie up na małym obrocie
Takie przewidywania że będzie 200zł są skrajnie nieodpowiedzialne. Spółka ma mocne fundamenty. Może oczywiście być korekta ale nie spodziewam się, że zejdzie poniżej 400zł. Wtedy sam dobrałbym do portfela.
a ja sadze ze ktoś gruby sprzedaje zeby zakupic obligacje Kruka
moze jest jakaś umowa że ktoś ma jakaś duża partie obligacji objąc ?
a nas jak zwykle jak dzieci robią - pojawiła sie też kupa naganiaczu na spadki nagle
to samo co alalgro kiedyś było - spólka bez przyszłosci pisali ,... co to warte .. 5 zł i to samo co pepeco przy 20 zł - spadnie do 15 ..spadnie do 10 bankrut .. spólka to syf.. przegrzane kursy ta sama retoryka żeby zwalic kurs jescze pare groszy i sie nachapać zastanówcie się .. jakie sa podstawy zeby kiurs szedł w dół kiedy spólka ma tak dobre wyniki i fundamenty ... tzn wiem polska giełda to jest przyczyna , moze jakas spóldzielnia bo zadna inna
mnie wygląda to tak wczoraj na fixie ktoś max chciał zbic cene a dziś ktos kupuje ponizej 450 zł jak dochdzi do 450 to dosypuje na sprzedaz zeby tej ceny nie porzekroczyło