• Kolejny występ Autor: ~Zawieszony [77.222.244.*]
    https://youtu.be/L8Zg64U8G5U?si=_X1bx-75pHjYKr7m
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Natt [37.109.33.*]
    https://youtu.be/luzh0GQbt-Q?si=uX1d7ZjPyJO7OeDS
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Trolejbus [185.146.226.*]
    coś ciekawego ?
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    Zbierają po 11zl. Ciekawy batonik spółdzielni
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Samartanin [5.173.47.*]
    I znów teoria a przecież na test technologii ludzi nie brakuje bo mamy sezon i to już kolejny. Oj nie ładnie tak nakręcać publiczność.
  • Re: Kolejny występ Autor: maskopatol [91.113.129.*]
    Nic ciekawego. Nawet forumowi naganiaczem milczą. Piszę o wzrostowych. Zero informacji konkretnych o przebiegu badań. Same gdybanie. I ściemnianie do czego to technologii nie można użyć. Za kilka miesięcy mogą się nie znaleźć chętni na akcje z kolejnej emisji i będzie po zabawie.
  • Re: Kolejny występ Autor: ~zen_on [31.0.43.*]
    Coś wspominali chyba o tym grancie ostatnim, że go dostali (?), a z Espi było do tej pory tylko o pozytywnej opinii dla tego grantu. Czy może się mylę? Czy może ta pozytywna opinia była jednoznaczna z otrzymaniem go.
    O ile rząd nie namiesza, to grant powinni otrzymać. Tak mi się gdzieś obiło. Ale jeśli dobrze rozumiem to grant jest na rozwój technologii pod kątem projektu onkologicznego.
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Bono [37.30.6.*]
    Dokupujesz Alicjo Pure które przypomina Ci Genomtec? Kupiłaś po 8.20, potem po 7.20. Uśredniasz sobie? Poczekaj… ja znam już odpowiedz:
    Ja nam tylko kilka tysięcy akcji Pure ale będę uśredniać. Najwiecej mam Bioceltix i Sds gdzie jestem kilkaset %do przodu. Pure kupowałam tylko dla zabawy.
  • Re: Kolejny występ Autor: ~NOWY [5.173.73.*]
    Od rolnictwa do onkologi ? :) No cudo jak się udo :) Kiedy wyzmą się za kosmos :)
    @ oj tam, mam zaledwie 2000akcji. Zakopie i zobaczę, średnia 8zl. Bardziej myślę że jeśli Genomtec nie pokaże konkretnych informacji to w przyszłym roku może podzielić losy Pure. Tu za chwilę może być niżej niż moje proroctwo na 10.40zl
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Maniek [91.212.86.*]
    to teraz masz juz tylko 2000 tydzien temu liczba byla inna. niech zgadne upllynnilas , :))))
    Maniek, nie popluj się. Teraz dokupuję Pure. Po takim spadku nawet spekulacyjnie powinno pójść w górę. Zobaczymy czy będzie wtopa, czy jednak zysk
    Dlatego zawsze pisałam ze głównie mam SDS i Bioceltix a Genomtec to jest priorytet C. Gorzej z Tatko bo ma ich dużo. Jak Tatko zacznie sypać to 8zl ...
    Jęli myślisz, że ktoś wierzy w twoje wypociny, to faktycznie masz nieźle narobione pod beretem:)
    Wczoraj upchnelam trochę akcji spółdzielni co to broniła te 10.90zl, a można było jej upchać i 4000akcji ale po 11.15 też kupowali. Ciekawe. Teraz sieją panikę na bazie Pure. Czekamy gdzie dno i kupujemy. W końcu to Pure muszę odrobić niestety
    Wczoraj, jak zwykle po fakcie:)
    Może to forma terapii, żeby psychicznym jak ty udostępniać raz na jakiś czas internet? W przerwach między "Tulum" :) :).
    W takim razie niech leczenie działa, życzę powrotu zdrowia:)
  • Re: Kolejny występ Autor: ~MM [31.60.76.*]
    Alicjo, a co jeśli oprócz Tatko, twój wujek Chewbacca również sprzeda swoje udziały, to wartość Genomtec spadnie do 0.0001 GR xd
    Jeśli Genomtec zakończy wszystkie formalności, dotacja będzie przekazywana na konto spółki w transzach. DO pozytywnej opinii musił wykazać lepsze perspektywy rozwoju niż inne firmy (około 1000 wniosków), które również uczestniczyły.
    Ponadto, wartość prowadzenia projektu onkologicznego została oszacowana na 50 mln zł, a technologia niezbędna do tego projektu opiera się na rozwiązaniach stworzonych w ramach GenomtecID. Spółka może finansować rozwój projektu onkologicznego z własnych środków, a jej wkład w wartość projektu został już w pełni zrealizowany. Tyle w temacie wypowiedzi Panienki A.
    Czyli wg ciebie, genomtec nie powtórzy historii pure. Nowa emisja akcji i brak na nie chętnych ?
  • Re: Kolejny występ Autor: ~helpi [5.173.127.*]
    To Pure, które dziś leci na łeb -23% aktualnie ?
    Niestety leci, umoczylam na razie. Zobaczymy czy z tego wyjdę.
    Spółdzielnia broni kursu przed spadkiem. Patrząc na Medinice, Ryvu to powinno być dziś minus 3 proc. Ciekawe dlaczego
    @Alicja,

ciężki temat. Gruby kaliber. Patrząc tylko czysto technicznie na wyjres tygodniowy - to jesteś w Czarnej D. Dlaczego ? Kolejność EMA-200, EMA-100 i EMA-50 - patrząc od góry - oznacza dopiero Szukanie Dna. Po drugie RSI tygodniowe też rozpoczyna szukanue dna. Dopiero Drugie ujemne RSI na tygodniowym będzie szorowaniem po dnie - Uklepanie Dna. Tyle mogę dla Ciebie napisać. Nic optymistycznego. POWÓD? Dam jestem ciekaw. Patrząc na Wolumen miesięczny to jest totalny dramat ! Niedźwiedź do potęgi n-tej.
    Nie znasz powodu? Piszesz o Pure?
    @Alicjo,

uzupełnię - 29 Listopada miałaś sygnał otwarcia szukania LOW przez cenę - RSI na tygodniowym osiągnął wtedy Minimum. Teraz się okaże czy to RSI było najniższe czy dopiero będzie? Jeżeli dopiero będzie -> to szukanie dna rozpoczyna się od tego właśnie momentu, a nie od 29 Listopada. Czyli poźniej. Potem obowiązuje - co wyżej napisałem.
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Alicja [46.204.109.*]
    No trudno, czekam na rozwój sytuacji. Wszystko co zarobiłam ostatnio na CDR a kupowałam po 105zl, poszło na Pure. Giełda ... poczekam na korektę na szerokim i dobiorę sporo cdr
  • Re: Kolejny występ Autor: ~zen_on [31.0.43.*]
    Obstawiasz na CDR powrót na 105 albo spadek w stronę 85? Sam tam czasem gram.
    85zl to dla mnie życzenie ale od 105 bym jeszcze dokupiła. 85 hmmm no wszystko możliwe, 3 fundy grają na szorty a squuze z tego co pamiętam nigdy się tam nie udawały. 85 to bym brała wiele
    Obstawiam spadki na szerokim.... Dzienny wskaźnik RSI(14) na indeksie S&P500 wzrósł po wczorajszej sesji do poziomu 82,19, co jest jednym z najwyższych odczytów w historii. W XXI tylko 2 razy oscylator wzrósł minimalnie powyżej bieżącego poziomu:
    1. 26 stycznia 2018 r. po czym S&P500 spadł o 11% w ciągu 2 tygodni
    2. 2 września 2020 r. po czym S&P500 spadł o 11% w ciągu 3 tygodni

To poważne ostrzeżenie przed ryzykiem głębszej korekty. Cza pokaże, czy historia się powtórzy?
    Ale @ helpi EMA na Genomtec też mówi sprzedaj
    BZDURY wypisujesz. Tam jest prawidłowo. 50, 100 i 200 od góry patrząc. I nie ma Dywergencji - nigdzie! Kosmos przed nami - technicznie (!) :) To co teraz się dzieje (?) - średnio mnie interesuje.
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Acro [213.134.184.*]
    tylko ja to widze, kurs w dół a wskaźnik akumulacji/dystrybucji rośnie?

• Re: Kolejny występ Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Bzdury, bzdurami a tym czasem jest po mojemu. Już 10.40zl czyli zakupy można rozpocząć 9.80zl
  • Re: Kolejny występ Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    @ helpi , może nie aż tak ciężki patrząc na dzień dzisiejszy na pure :))))
[x]
GENOMTEC 16,91% 5,60 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.