Póki co to ja widzę, że trollujecie jak opętani. Chyba pomyliłeś arkusze spółek. Porównaj wolumeny kupna i sprzedaży do piątego wiersza i przestań kłamać.
Dnia 2023-12-18 o godz. 12:50 ~Piwnicapodbaranami napisał(a): > Póki co to ja widzę, że trollujecie jak opętani. Chyba pomyliłeś arkusze spółek. Porównaj wolumeny kupna i sprzedaży do piątego wiersza i przestań kłamać. To wszystko twoje nicki? https://www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-jestem-az-tak-yebniety,61867943.html
spoko, każdy to widzi inaczej i na tym polega cały fun zarabiania na GPW, ja się nie upieram że dziś plusy, piszę tylko że obroty siadają znaczy podaż odpuszcza, średnie wypłaszczają się znaczy że pomału łapie walor denko lokalne i palce na enterze. Dla mnie idealnie było zejść pod 5 ale giełda to nie koncert życzeń ;))
A kto nagania? Ja tylko piszę że tu wg mnie brać a tam wg mnie sprzedać. Dziś była podbitka na małym wolumenie co źle wróży na jutro. Spodziewałem się czegoś innego. Jutro czerwień znowu na moje
Dnia 2023-12-20 o godz. 09:07 ~krasnal napisał(a): > chyba się mylisz technik, coś ida w górę
tak, pomyliłem się, bardzo obroty siadły a ja tego nie lubię, z reguły nie gram na spółkach, na których choć 300 tys. obrotu nie ma . Tutaj dziś 84... trudno wtedy coś kupić i sprzedać nie wpływając na kurs a także wykresy dają mylne sygnały.
Akcje są zbierane, są przerwy, wesołe dopuszczanie spanikowanych i znów zbieranie. Akcji jest mało,, a ten zbierający bardzo cierpliwy człowiek, szacun.