wtedy damy jasny sygnał grubasom, że tanio skóry nie oddamy
Wystarczy wrzucić zlecenie S na 10 PLN lub więcej (ile chcesz) - pokażemy, że ulica wie, że spółka jest warta dużo więcej niż teraz i żadne kręcenie kółek przez kolarzy i sztuczne zaniżanie kursu nie pomoże
Nie słuchacie mnie i kładziecie na lewo to się nie dziwcie że nie rośnie. Jeszcze tak do roku w boczniaku i przejmą akcje za bezcen. Ale w sumie nie ma się co dziwić mamy przeciwnika mocnego na górze który sabotuje wzrosty
Jak będą zrzucać ceny akcji to ulica odda bo w większości ma słabe ręce.... Dlatego proponuję - wystawiamy po cenie jakiej każdej z nas chce byle większej niż 10PLN - wtedy ulica czyli my zobaczymy że jest nas dużo i że te grubasy wcale nie są takie silne.
Nas (ulicy) jest 36% w akcjonariacie i jesteśmy najsilniejszym graczem... dlaczego takim bojaźliwym? bo jesteśmy rozproszeni - ale jak każdy z ulicy wystawi cenę na poziomie WK (~10PLN) to cena musi wzrosnąć... dla grubych bedzie to jasny sygnał, że ulica wie o każdym ich ruchu.
ja swoje (8300 akcjyjek) wystawiłem - każdy może sprawidzć w arkuszu - łącznie podzielone na kilka pakietów na różnych szczeblach cenowych zaczynając od 10PLN
Są w lepszej sytuacji bo jesteśmy rozdrobnieni ale i tak wszystkiego nie wiedzą po co im ułatwiać zadanie. Wiedzą ile mają zgromadzonych akcji ale nie wiedzą do końca jakie kto ma pakiety. Nie wolno tego ujawniać.
Na górze jest wielki cwaniak jak tutaj się nie pojawi mocna ekipa to przejmie firmę po taniości. Czasu zostało mało na wybicie 6.30 giełda w stanach rozgrzana do czerwoności gdyby nie to że końcówka roku to już byłaby korekta a tak to będzie w styczniu.
z tym wystawieniem to ma sens - już 1% wszystkich akcji jest wystawionych powyzej 10PLN => a jakby tak było ich wystawionych jeszcze więcej to sygnał na rynek jest jasny