Może tak być. Zlecenie na 90k wisi może przyciągnąć cenę fo siebie. Mi technicznie pasuje 1.60 jako wsparcie i potem 1.45. Jak nie pojawi się popyt ja odpuszczam.
Wieksze jest prawdopodobienstwo kontynuacji trendu niz jego naglego odwrocenia. Na razie wszystko jest czytelne, a byki stoja z opuszczonymi gaciami i placza. Poza tym trwa hossa, jest mnostwo papierow w trendach wzrostowych z dobrymi perspektywami, po co ladowac sie w tego smiecia?
Choć bywa też czasem odbicie zdechlego kota :) choć chyba nie tu bo od dwóch lat profil wolumenu jest negatywny. Szkoda na takich spółkach nie da sie grać na krótko.
Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości? Idzie na 1.60 i to nie żadna obsesja tylko analiza techniczna :). W Q1 powinniśmy zaliczyć 1.60 I zobaczymy czy tam będzie jakaś obrona.
I gdzie Ci wszyscy co ze mnie drwili ??? Obrażali? Teraz żaden się nie odzywa. Giełda wymaga pokory ja sie tego nauczyłem i dzieki temu zarabiam. Słuchajcie sie LESZCZA a może i wy zarobicie. Obserwujcie co się zacznie dziać w ok 1.60 jak nic to czekamy 1.45
Ja w takim tempie obstawiam już 1 zł, tylko te obroty mnie martwią? Widać spychanie na siłę, rozumiem że czas robić stratę, jutro ostatni dzień na krecenie kołowrotka.