Oferta na internet raczej dla klienta pozamiejskiego, w miastach często lokalne firmy maja lepszą ofertę na internet i tv internetową.
Ponadto nie rozumiem czemu nowy funbox jest uboższy niż jego francuska wersja - jak zwykle polski konsument ma być 30 lat za murzynami w przenośni i patrząc na Francję dosłownie :) .
Dnia 2023-12-18 o godz. 08:55 ~PogromcaHossy napisał(a): > Dnia 2023-12-16 o godz. 23:56 ~Kimono napisał(a): > > przy tym co proponuje konkurencja. > > Fajny model biznesowy wymyslili > ,,Wiecej za Wiecej,, - tylko czy przecietny Kowalski > potrzebuje tego ,,wiecej,, > Na pewno nie chce ,,wiecej,, > > Wyniki spolki bardzo dobre - ruszylo 5G > tylko cena akcji stoi w miejscy mamy jakies groszowe wzrosty
Na pewno nie chce wiecej >>> placic coz komus trzeba drenowac kieszen
Dnia 2024-01-10 o godz. 09:52 ~Zdzieszowicki napisał(a): > Póki co jest jak zawsze muł nad muły
NO I TU MASZ RACJĘ, JA SPRZEDAWAŁEM PO 27 ZŁ W 2001 ROKU. ALE WIEDZIAŁEM ŻE, KULCZYK BĘDZIE SPRZEDAWAŁ FRANCUZOM, TO CENA 27 TO BYŁA DO WYWAŁKI. TU PROBLEM JEST INNY, SPORO KOSZTUJE ENERGIA ELEKTRYCZNA. ZASILANIE SYSTEMU TO SPORE PIENIĄDZE, JA W 1992 PRACOWAŁEM NAD TECHNOLOGIĄ OBNIŻENIA KOSZTÓW ENERGETYCZNYCH W TP. DO DZIŚ TO NIEZROBIONE, A ENERGIA CORAZ DROŻSZA. ZASTOSOWANIE SYSTEMU PROFESORA SYLWESTRA KALISKIEGO I PROFESOR TITKO, NAD CZYM PRACOWAŁEM. BYŁA BY REWELACJĄ W ENERGETYCE. GDYBY TO WESZŁO, TO SPÓŁKA NA MIAŁA BY REWELACYJNE WYNIKI FINANSOWE. NA BAZIE TEJ TECHNOLOGII, A ŻE FRANCJA JEST MOCARSTWEM ATOMOWYM TO NIKT NIE MÓGŁ BY ZAINGEROWAĆ. BO NA UKŁADY NIE MA RADY.
Ja powiem tak byłem, u nich/ Orange 15 lat jako klient firmowy, odszedłem do konkurencji z powodu tylko i wyłącznie ceny i NIE JESTEM zadowolony z konkurencji P... dlaczego bo faktycznie 1/3 ceny taniej od Orange, ale jakościowo (internet i rozmowy) Orange jest w tej kwestii o wiele lepszy (więcej nadajników w tym połączenie z T-Mobile = Networks! infrastruktury i jej zarządzenie na większości stacji bazowych). Wcześniej, czy później cena podskoczy + regularna dywidenda.