Dnia 2023-12-20 o godz. 12:22 ~Rudy102 napisał(a): > To twoje malezyjskie... wno przebije ostatni szczyt??? Może jak na gonisz kolejnych frajów to przebije.
ryży , lepiej już napisz , że miałem po 6 zł lub jeszcze lepiej po 22 zł , bo tyle widzę na wykresie 3 letnim a na twoim miejscu nie przejmował bym się SDG i jego inwestorami , a dawcami kapitału z producenta szt. skóry tzw. holdu snw czyli lubelskie ...wno A ja nigdy nie namawiałem/naganiałem nikogo na żadne akcje , pisałem tylko o SUKCESACH na różnych spółkach i możliwości zarobienia kasy jak ja to ZROBIŁEM nie raz na np. SUNDRAGON , 4 Mass i SferaNET
Dnia 2023-12-20 o godz. 13:22 ~Rudy102 napisał(a): > Umowa stoi ja ani słowa o SDG a ty milczysz o SNW zobaczymy kto pierwszy pęknie. Buahahahahahahahahahahahah
gimbaza ?? czy jeszcze przedszkole ??
i nie myśl sobie , że z taką chęcią piszę o snw *,. piszę i będę pisać kiedy i o czym co mi się spodoba
--------------------------------------------- ( * ) bo co można pisać o lubelskim tzw. holdzie ,... 'fantastyczne' wskaźniki np. wk/c 3,48, "zaraz odpał" , czy tak jak wcpunk na okrągło o wirusach ,.....
Dnia 2023-12-20 o godz. 14:16 ~Rudy102 napisał(a): > Pisz sobie ile chcesz, wisi mi to bazylijskim kalafiorem.
BArdzo lubię kalafiory , szczególnie z masełkiem i bułką tartą , ale o kalafiorze j.w. 'bazylijskim' czy nawet BRAZYLIJSKIM nie słyszałem ,.... ale SMACZNEGO
Dnia 2023-12-20 o godz. 15:14 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-12-20 o godz. 14:16 ~Rudy102 napisał(a): > > Pisz sobie ile chcesz, wisi mi to bazylijskim kalafiorem. > > BArdzo lubię kalafiory , szczególnie z masełkiem i bułką tartą , ale o kalafiorze j.w. 'bazylijskim' czy nawet BRAZYLIJSKIM nie słyszałem ,.... ale SMACZNEGO > > A na SDG 2 kółko i może dziś 20 - 25 % ? ? ? >
Scettuś, skończ już konfabulować :-). Sądzisz, że ktoś to łyka? Lepiej się gotuj na szprytne atrakcje, które będziesz mieć całkowicie za DARMO x-D.
Dnia 2023-12-21 o godz. 15:03 ~GMBH napisał(a): > Jak to ma rosnąć jeśli ktoś sprzedaje mając obłęd w oczach jak tylko ktoś postawi zlecenie kupna po 1,8x .
Podejrzewam, że to zlecenie na S zostanie wycofane pod koniec i podciągną kurs. Kończy im się pole manewru.
Dnia 2023-12-21 o godz. 15:46 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-12-21 o godz. 15:03 ~GMBH napisał(a): > > Jak to ma rosnąć jeśli ktoś sprzedaje mając obłęd w oczach jak tylko ktoś postawi zlecenie kupna po 1,8x . > > Podejrzewam, że to zlecenie na S zostanie wycofane pod koniec i podciągną kurs. Kończy im się pole manewru.
podciągają i pompka na 1.90 aż się KURZY , ale za oknem HAHAHHHahahhahahahaaa 1,76 przy niezgorszym obrocie jak na snw , ale jeszcze tylko chyba ? 1 sesja i koniec tych "podciągnięć i pompek "
Jeśli rynek ma kłopot z kupowaniem z prawej strony i czeka aż mu nasypią na lewo to pewno nawet kupi . Tylko kto później od nich kupi skoro rynek czeka z lewej ? Pozdrawiam .
Pisałem dopóki rynek nie kupuje z prawej tylko czeka z lewej to że wzrostów nici . Oczywiście to jest tylko moje zdanie I nie należy się sugerować tym wpisem podejmując decyzję inwestycyjną. Pozdrawiam
Dnia 2024-01-18 o godz. 00:17 ~klaus napisał(a): > hejo
Wujku klausie, ty tutaj? :-) Kiedy jedziemy z tematem? Bo coś się szykuje grubszego: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/chiny-stworzyly-zmutowany-szczep-covid-19-eksperci-ostrzegaja/xwr6jjn,79cfc278