• primamoda hit na jutro Autor: ~pawel [82.177.100.*]
    akcje są tak zdołowane że miło dobierać. Ale promocja właśnie sią kończy na fixie 1,3 zeta a jutro1,5!!!!!!!!!!!

kto nie wsiadł to trąba
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~pawel [82.177.100.*]
    głupio pisać sam ze soba ale stany tak zielenieja, że rozpiera mnie radość. Jutro spokojnie odrabiamy dzisiejszy spadek. Jednak bessa bywa miła trzeba wiedzieć w co wsiadać. Pytam żonke czy to dobra firma - odpowiedziała że maja super buty.

Otwarte salony zaczynają się już zwracać - dobrze że tej kasy nie przepieprzy...

Mega mega mega wzrosty

Jeszcze raz mówię na fixie 1,3 +-2gr zobaczycie, ale się lesczynka wysypała z takiego zajebistego papierka.
    ja pierdziu ale odbicie chłopaki czekali czekali i teraz rozchwytuja papier ale lepiej późno niż wcale
    żałuję że zapakowałem tylko 30% portfela ale w takich czasach to i to dobre
    kupiłem po 1,2 stąd moja radość ale idzie lepiej niż się spodziewałem powtarzam wsiadać kto pierwszy ten lepszy prima moda prima cena prima zyski
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ozzonius [77.65.54.*]
    a jak oceniasz możliwość powrotu do poziomu 4zł?
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~kris [79.184.19.*]
    Akcje wzrosna do poziomu 15-20 zlotychi to juz pod koniec maja lub poczatek czerwca.Zapamietajcie ten post.pozdrawiam
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~alex [80.53.84.*]
    Spóleczka ma duże możliwośći nie ma wielu poważnych konkurentów oglądałem ruch w sklepie........
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~Scorpion [94.254.200.*]
    Masz racje po tym co wydarzyło się na dragowskim, i to co dzisiaj widziałem jestem pewien że to pójdzie w górę, a dlatego, że nie ma sprzedających. Jakaś grupa osób kupiła większość akcji i teraz czekają na co najmniej 10 zł,żeby zarobić około 500 % jak nie więcej. To jest realne. W poniedziałek kupuje tę spółkę, jestem prawie pewien, że około 50 000 zł wystarczy żeby podbić ta spółkę na co najmniej 6 zł już w poniedziałek. Przy takiej podaży to jest bardzo proste.
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~kris [79.184.26.*]
    Do walnego moze stanowczo wzrasatac.pozdrawiam
  • Re: primamoda hit na jutro Autor: ~sierżant sztabowy [90.141.3.*]
    dobrze prawisz
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.