Dnia 2023-12-16 o godz. 18:27 ~Piki napisał(a): > Czy ktoś wie jak się sprzedają kosmetyki w Austrii i Belgii Ponoć przyjęcie bardzo dobre. Czy ktoś może potwierdzić ?
Dnia 2023-12-15 o godz. 21:53 ~OBSERWATOR napisał(a): > Jak widać od kilku dni mamy wybranie wolnego rynku - duży wolumen oznacza czyszczenie podaży. > > Za chwilę niewiele zostanie. Świadczy to o zbliżających się wzrostach. > > Wygląda na to, że "Wajcha" została przestawiona. > > Czekamy na przebicie 38 gr. i potwierdzenie wzrostów. >
Jedyne co widać panie obserwator, to tęsknotę, by kurs przybliżył twoją stratę w kierunku zera. Niestety nie ten papier. Przez ostatni tydzień ten "duży wolumen" jakżeś to nazwał, to zaledwie około 2,5 bańki. Innymi słowy mówiąc Mikołaj popatrzył z nieba na twojego Jakóba Hechlińskiego i powiedział: "a tfu, niech wiszą, lecę na uczciwe spółki z uczciwymi zapowiedziami i poważny rynek".
Podcinanie gałęzi na której się siedzi bądź zamierza usiąść, to cecha istot pozbawionych inteligencji, jak obrzydzanie sobie i innym walorów kochanki, którą zamierza się posiąść dla korzyści wynikających z obcowania z nią...
Dnia 2023-12-15 o godz. 21:53 ~OBSERWATOR napisał(a): > Jak widać od kilku dni mamy wybranie wolnego rynku - duży wolumen oznacza czyszczenie podaży. > > Za chwilę niewiele zostanie. Świadczy to o zbliżających się wzrostach. > > Wygląda na to, że "Wajcha" została przestawiona. > > Czekamy na przebicie 38 gr. i potwierdzenie wzrostów. >
Szczerze mówiąc ja w to nie wierzę . Kilka lat mówią o kapitalizacji mld dolarów. Mogli powiedzieć cztery miliardy dolarów..
To wszystko ściema myślę że już nikt nie wierzy w to .A jedna sesja wzrostowa niczego nie zmieni jutro pewnie będzie zjazd
Dnia 2023-12-17 o godz. 13:09 ~Jaminadze napisał(a): > Szczerze mówiąc ja w to nie wierzę . Kilka lat mówią o kapitalizacji mld dolarów. Mogli powiedzieć cztery miliardy dolarów.. > > To wszystko ściema myślę że już nikt nie wierzy w to .A jedna sesja wzrostowa niczego nie zmieni jutro pewnie będzie zjazd
Ok. Papier wszystko przyjmie.
Jednak patrząc na spółkę i jej wyniki to przedział 0,5 - 1 miliard złotych kapitalizacji jest jak najbardziej osiągalny.
Ja stawiam na przedział 1,5 - 2 zł za akcje pod koniec przyszłego roku.