• Jacek. To juz? Brać? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Ty nic nie mówisz. A miałeś powiedziec.
  • Re: Jacek. To juz? Brać? Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    Ani mi się waż!. Ponad 1,5 mln akcji do rozdania. Czekaj i możesz pogrywać jak ja na groszach, ale nie pod akumulację. Jak obiecałem tak dam znać kiedy nastąpi panika i obrona. Wbrew wpisom byki wiedzą, że ja mam rację i też się na ten scenariusz szykują. w 2021 pisałem o 14.5 Kukuś wszedł, a ja wysypałem wtedy jeszcze 88k i zeszło na 12.5 gdzie odebrałem. Nie mogłęm zbyt pisać bo mnie pozywali i przejawiał się Antygen. Akcja była wyborna, jutro do mnie loguje się Transek i sprawdzi sobie realnie PKPC, PDZ/GRX oraz BML, mam też nadzieję, że uczciwie Wam opisze. Wszystko jest w historii
    Dla przypomnienia ID AnyDesk'a: 585 000 673
    ---
    Zysków życzę ze stylu gry. Jacek
  • Re: Jacek. To juz? Brać? Autor: ~Vascodagama [5.184.199.*]
    Jacek a dlaczego skoro masz rację nie kupiłeś po 9 zł po 10 i po 11 a teraz tego po prostu nie sprzedaż? Taki amerykański jesteś a co nie wiedziałeś? Że po 9 to było tanio? jakbyś wtedy kupił za tyle ile masz niby dzisiaj na koncie domo biznes Interia... ooo Panie Jacku byłbyś pan zarobiony... Taka kasa koło nosa. Panie Jacku! Przyznaj Pan byłeś tu jak było po 9... dlaczego Pan nie kupowałeś wtedy?
    Chyba sobie żartujesz, że z dołka covidowego jakiś wymyślony Real ciągnął spółkę. Jutro wchodzi Transek - nowy byk. Zda sprawozdanie (mam nadzieję). Gram w dwie strony i do czerwca 2021 m.in miałem pozycję długą. Po czym przyszedłem na forum co nieco zamieszać. Zobacz pierwsze wpisy Kenobi, z jaką pychą i pewnością pisałem. Jest w archiwum. Styl ze śmietnika NC, kupić trucheł ubrać i tak kilka razy. Ostatecznie wszystko trafia na śmietnik historii :)
    ---
    Serdeczności - Jacek
  • Re: Jacek. To juz? Brać? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    No to sprzedać co mam? I czekać?
    Jak najszybciej! Dużo tego wciągnąłeś? Nie czytałeś mnie wcześniej? Aktualnie karmiona jest ulica, a ta szczególnie lubuje się w zabawie w gorącego kartofla.
    ---
    Pozdr. J.K
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.153.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jak na mnie to troche mam. Ale nie chce powiedziec bo ktos moze sie smiac.
    Nie musisz. Lepiej dopytać kogoś kompetentnego niż zostać  ½-główkiem z "truchłem"
    Pozdr. J.K.
    Ale jak ty to robisz Jacek?
    Ale przeciesz ty Jacek jestes konpetentny i dlatego tyle ludzi cie pyta. No i ja tez.
    A niby jakiż to jest wyczyn. Tu mogę sterować mając w obrocie 80k i zrobię co chcę z zegarkiem w ręku. Ode mnie macie sygnał. Przeparkowanie ze średnią 14.66, obniżka do 12.66. Podbicie do 16.66 i opad na 10.66. Te szóstki są nieco szatański, ale jak tam kurs krąży to sieje podświadome przerażenie bo ulica wie, że to "ustawka". Więc wchodzi nieco niżej, po czym po kilku dniach robi się kolaps i pięknie akcje wracają. A i pieniądz z kieszeni do kieszeni.
    Jak ograłem na kilka baniek tzw parówkę też harcował. Tyle, że zebrałem wcześniej na śmietniku NC-owym masę akcji. Kiedyś tu tę historię wklejałem dla Dona B.
    Mariuszek P. dostał wtedy tęgie lanie.
    ---
    Pozdr. J.K
    No to jestes dopiero. I to wszystko 80k zrobilo?
  • Re: Jacek. To juz? Brać? Autor: ~Olek [79.110.5.*]
    Ten Stacha łacha sobie ciągnie z grochówki a ten się jara jak leming buhahzha
  • Re: Olek ty sie nie wtracaj Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Bo jak nie rozmawiam z toba tylko z Jackiem.
  • Re: Olek ty sie nie wtracaj Autor: ~olek [79.110.5.*]
    Dnia 2023-12-15 o godz. 17:16 ~Stacha napisał(a):
    > Bo jak nie rozmawiam z toba tylko z Jackiem.

> nie nakręcaj go tak bo to narcyz i jeszcze uwierzy że jest wielki
  • Re: Olek ty sie nie wtracaj Autor: ~Poznaniak [31.60.68.*]
    Nie no… Z tego wszystkiego zapamiętałem znaczenie szóstek w życiu człowieka…) Ja np w jednym hotelu biorę tylko apartamencik 666…) Trochę to się kłóci z Waszymi wcześniejszymi dogmatami… A tak w ogóle czemu macie tak roztrzaskane IP?) Ciężko się połapać…)
[x]
PKPCARGO -1,37% 15,09 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.