zróbmy małą świąteczną zabawę, głosujemy gdzie 1 IP = 1 głos, a pytanie brzmi:
czy spółka zakomunikuje w tym roku jeszcze NOWE, istotne umowy, a jeśli tak to ile? Czyli w odpowiedzi wpisujemy: 0,1,2 itp Zobaczymy ilu nas tu zagląda i po której stronie stoi
Zastanawia mnie co Wy wszyscy tu robicie skoro spółka jest dla Was warta ZERO... ?? Nie macie innych typów żeby się przerzucić na forum ?? Porażka jest porażką!
to jest spółka która potrafiła docisnąć kolanem umowę z Ally bankiem 30.06, która ustawiła cały kwartał, na plus wówczas działało to, że tam już mieli przetarte ścieżki.
Teraz, jeśli na koniec roku nie docisną znaczącej umowy to pokażą, że nie kontrolują procesu i nie potrafią tego robić, na plus działa to, że jest koniec roku budżetowego a to w dużym Korpo "magiczny" okres, na Minus działa to, że nie znają się z nikim raczej tak jak w czerwcu z allym, czyli są to nowe świeże sprzedaże, które trudniej docisnąć jednostronnie.
Chłopaki grają o wszystko, bo cieżko mi sobie wyobrazić, że wyjdą w 1Q24 i powiedzą, że lejek urósł i przesunęły się deal'e i że jest ok....:) zaufania będzie zero, a wtedy emisja nawet po 10 PLN niewiele zmieni. Tak więc:
te święta, ta końcówka roku wiele zmieni na lata i nie tylko w portfelach tych panów ale i naszych :)
i jak? Wszyscy zagłosowali bo mam wrażenie, że nie :) a zostało tylko 2 dni tego roku
czy może są ważniejsze kwestie w temacie spółki do przemyśleń jak widły, ai, ile zarobiła uefa, do ilu dojedzie na koniec/ początek tygodnia, brak zysków, c/wk, c/z, optymalizacja podatkowa i inne świetne tematy
Czyli wiemy, kto zwyciężył w konkursie. Zamiast zapowiedzianych: dużego banku we Francji i kontraktu na cito w Kanadzie, wyszedł 1 kontrakt z UEFA (chyba, że ta zapowiadany podmiot z FRA to właśnie UEFA (choć ona zdaje się zarejestrowana jest w SUI)).