AVE!!! Do wywalenia zostało 1,57kk, raport po nowym roku, brak silnej strony popytowej jak i kończący się rok spowodują dalsze obsuwanie się kursu w kierunku 12.5 zł. --- Czekać cierpliwie, oddawać jak tylko wzrośnie nawet o kilkanaście groszy i nie macie prowizji tak jak ja. D-DAY jest sporo, sporo niżej. Jacek
nie strasz nie strasz, bo tyle to moze chciałbys kupić, ale jesteś za chudy w uszach ktoś, kto obraca takimi wartościami, nie chwali się tym na forum bankiera cieniasie
Jacus to przykład trola melomana. On myśli ze kieruje.kursem pkp cargo. :) Tutaj trzeba mieć dzisiatki baniek żeby coś ugrać. Zle trafiłeś musisz straszyć jacus ludzi na mniejszych spółkach. Tutaj wchodzi gruby kapital zza oceanu. Powtórzę jeszcze raz każdy taki troll spadkowy jak.ty.jest w dłuższym terminie.na pozycji przegranej. :)
Trolu spadkowy ty jesteś tylko trybikiem w całej tej machinie. Kolejne megalomanskie bzdury . Każdy trol.spadkowy jest na przegranej pozycji w dłuższym terminie. Mamy lukę.do zamknięcia.
Zaraz podretuszuję rynek via "VOTE", a na dniach i tak lanie. Dziś mam b. owocny dzień na naszym straganie. Sensorycy - zaparkują, a potem opluwanie na forum. Nic tylko przypieć w durne łby i mieć uzasadnienie dla takiego czynu.. --- Pozdr Jacek
Po za tym jacus cienki jesteś w tego pokerka przez odkrywanie swoich kart i megalomanstwo.Skoro napisałeś że większość obrotu to sa twoje akcje, to tym lepiej. Wiemy przynajmniej że tylko Ty nie wierzysz w spolke przy tych cenach. Dlatego twierdzę że kurs szybko przeniesie się na wyższe poziomy.
Graj - nie marudź, sam ze mną siadłeś do tego stołu. Rynek to nie tylko ja, ale sternik to inna bajka. Zrozumiesz już jutro. Dostaniesz ID i oniemiejesz oraz odszczekasz to co tu wypisywałeś. --- Pozdr Cię i tak bo nie miałeś tak klinicznego przypadku. Jacek
Dnia 2023-12-15 o godz. 11:11 jacek_z_grochowa napisał(a): > Jak na razie 62% obrotu to moja "robota", więc gdzież Ci inwestorzy? He? > --- > Pozdr. Jacek
Jacku bawisz się łapkami jak dzidziuś w piaskownicy a kreujesz się na dużego inwestora. :)
Jacuś przesiaduje w McDonaldsie i ma dostęp do internetu.
I wkurza inwestorów co siedzą tu że średnią 40-80 zł bo ci co mają średnią kilkanaście zł sobie nim nie zawracają głowy.
Musiał jacuś swoją drogą dużo stracić na giełdzie , obstawiam że wszystko