Technik rozumiem ze chcesz kupić, ale nie tak ordynarnie. Tu leszcze aż tak durne nie są jak niektórym się wydaje. No i ten szczupak co rano połknął batona sroce spod ogona nie wypadł :)
A po co mam łykać skoro rekomendujesz niezgodnie z prawem ze bedzie taniej!!!Jak stracę mój adwokat poda cię do prokuratury, aby sprawdzić jakie miałeś kompetencje w tej dziedzinie
ja to ci rekomenduje wizytę u dobrego specjalisty psychiatry:) a rozumiem, że ten gośc co założył wątek że do piątku 15 zł to ci nie przeszkadza, dobre:) to forum jest naprawdę najbardziej śmiesznym i żenującym na całym bankierze:) ale jaka spólka tacy akcjonariusze, proste, spada ciagle i leszczyna nie trzyma ciśnienia:) na takim GRX to po dwóch godzinach byście zrzucili się z balkonu z taką psychiką bo tam to się dzieje na forum a tutaj to emocje jak na grzybach:)
Nie komentuje wątku ze świata fantastyki, gość napisał o swoich marzeniach, zbieram natomiast materiał dowodowy w sprawie przestępstw trolli spadziowych, takie mam zadanie
nie ty nie komentujesz wątków wzrostowych a jak ktoś napisze że spada bo spada to masz problem:) jak się nie ma psychiki to się nie pcha na giełdę bo wtedy tylko tracisz i ty jesteś tego najlepszym przykładem:) a już nie będę nazywał cie po imieniu jak uważasz że to rynsztokowe forum przegrywów ma wpływ na kurs, to już naprawdę jest poniżej jakijkolwiek godności umysłowej człowieka ale jak widać sa tacy:) kompromitacja:)
ja w sumie jakby mi ktoś zapłacił też mogę napisać w obojętnie którą stronę ale rezultatu nie gwarantuje że pójdzie w tym kierunku który zechce płacący mi:)
Ależ nazywaj, będzie więcej dowodów w prokuraturze. Nie martw się o mój portfel pilnuj swojego. Tutaj dopiero odbieram część tego co oddałem. Widzę, że tracisz nerwy, skoro tak namiętnie piszesz o swojej psychice. Idź w tej sprawie do swojego kolegi Psychiatry. A skoro tu jesteście 24 h na dobę to znaczy że papier ma moc !!!
Motorniczy mogę już oficjalnie ogłosić że wygrałeś plebiscyt na pierdołę roku. Gratulacje. Konkurencja była mocna LONG i MaxSwinger deptali ci po piętach .
Dnia 2023-12-15 o godz. 15:58 ~Motorniczy napisał(a): > Ależ nazywaj, będzie więcej dowodów w prokuraturze. Nie martw się o mój portfel pilnuj swojego. Tutaj dopiero odbieram część tego co oddałem. Widzę, że tracisz nerwy, skoro tak namiętnie piszesz o swojej psychice. Idź w tej sprawie do swojego kolegi Psychiatry. A skoro tu jesteście 24 h na dobę to znaczy że papier ma moc !!!
Jestem, skoro mnie szukasz. Na jednym wątku napisałeś 6 razy. Ile napiszesz do północy? Zastępujesz długiego? Masz chociaż ten nick od dawna?