"W 2023 roku spółka planuje zakończyć budowę eksperymentalnej linii pilotażowej syntezy kropek kwantowych, która pozwoli z jednej strony rozpocząć prace nad projektowaniem produkcyjnej linii syntezy, z drugiej strony pozwoli wytwarzać ilości materiału wystarczające do tego, aby klienci mogli rozpocząć prace w większej skali nad rozwojem swoich produktów, wskazano w materiale"
Raczej standard przy spółkach technologicznych. Wysokie początkowe loty by po kilkunastu tygodniach zejść w okolice ceny emisyjnej. Nie sądzę żeby tutaj miało być inaczej
Dnia 2023-12-14 o godz. 15:51 ~test napisał(a): > Raczej standard przy spółkach technologicznych. Wysokie początkowe loty by po kilkunastu tygodniach zejść w okolice ceny emisyjnej. Nie sądzę żeby tutaj miało być inaczej
Brałem Creo w dniu debiutu i nie narzekam. Tu będzie podobnie. ;)
opadnięcie to kilka dni, może to być każdy dzień- cena emisyjna to różnie już z tym
np. xtpl akurat po branży jakby bliźniak i już glebował kilka razy od tego rocznego debiuty ale to ostatnie opadanie bardziej konsekwentne bez względu na wahania dniowe
Rozumiem że chcesz wydoic leszcza ale Ne musisz wyzywać jak brak ci argumentów barani łbie takie ćwoki jak ty liczą tylko jak nagonic leszcza żeby kurs urósł a tu nie ma pod co rosnąć nagniocie w lutym 10zl .
Ci co kupili akcje po 70zl i wyżej przez lata nie zobaczą zwrotu nie mówię o zysku jedyne to dobierać jak będzie po 10zl I uśredniać moją prywatna ocena fachowca.
Dnia 2023-12-29 o godz. 16:39 ~Lis napisał(a): > Ci co kupili akcje po 70zl i wyżej przez lata nie zobaczą zwrotu nie mówię o zysku jedyne to dobierać jak będzie po 10zl I uśredniać moją prywatna ocena fachowca.
Nie kompromituj się, gdzie ustawiłeś swoje kupno poniżej 10 zł. w karnecie tego nie widać..
Ta firma obecnie jest wyceniana na około 100mln niektóre firmy które zarabiają naprawdę duże pieniądze z wigu 40 nie mają takiej kapitalizacji 10zl to max za akcje tej spółki oczywiście moje zdanie jest takie nie róbmy sobie jaj .