I nie wierzcie naganiaczom i bajkopisarzom zmieniającym ciągle "nicki", którzy wstydzą się tego co pisali wcześniej, często też kłamią. Czytajcie komunikaty ze spółki.
Czytamy wszystkie Espi o przełomowych patentach w ekologii. Tylko w tym roku 16 zatwierdzonych !! Czytamy artykuły w zagranicznych czasopismach, które potwierdzają autorytet i osiągnięcia Profesora i jego Zespołu na skalę światową. Również czytamy twoje kłamliwe kryminogenne wpisy szkalujące spółkę i Profesora i wyciągamy wnioski na temat twojej osobowości. Wyrażamy głębokie współczucie.
Dnia 2023-12-14 o godz. 15:13 ~Long napisał(a): > Czytamy wszystkie Espi o przełomowych patentach w ekologii. Tylko w tym roku 16 zatwierdzonych !! Czytamy artykuły w zagranicznych czasopismach, które potwierdzają autorytet i osiągnięcia Profesora i jego Zespołu na skalę światową. Również czytamy twoje kłamliwe kryminogenne wpisy szkalujące spółkę i Profesora i wyciągamy wnioski na temat twojej osobowości. Wyrażamy głębokie współczucie. My to znaczy naganiacze.
Masz dostęp do internetu po godzinie 15.00? Coś przeoczyłem? Jutro od 6.00 na posterunku? Nic nie czytasz. Nawet nie potrafisz wkleić linków tylko paplasz jak dziecko. Czy patenty maja ochronę międzynarodową czy np. Chińczycy mogą je wykorzystać? Ja wiem a ty? Nawet tak ważnego linku nie potrafisz znaleźć. Zapomniałeś jak pewnego dnia w tym roku nagle zniknęły wszystkie oferty kupna oprócz jednej a ty zapadłeś się nagle gdzieś w jakiejś norze. Podaj chociaż jeden link i przestań kłamać. Niedawno było 7.8 zł a jest 5.80 zł (-10.08 %). https://stooq.pl/q/?s=rdg&c=3d&t=l&a=lg&b=0
Czy Adamed skupował akcje? Gdzie są fundusze, o których pisałeś dużo wcześniej?
Opanuj zaburzenia układu nerwowego. Odpowiedzi na pytania które stawiasz masz w raportach spółki i ESPI. Ubolewam, że nie czytasz ich ze zrozumieniem i potem zadajesz oczywiste pytania, na które nie będę powtarzał odpowiedzi. Szkoda, że udajesz, że nie wiesz że fundusz nie musi się ujawniać dopóki nie zbierze powyżej 5 %. Póki co od wielu sesji żadne zlecenia nie znikają, kto chciał kupił, kto chciał sprzedał. Mam nadzieję, że Ci których oszukałeś rok temu pisząc kłamstwa na temat spółki i oszczerstwa wystąpią na drogę sądową za narażenie ich na straty finansowe. Radzę wszystkim czytać o tym co dzieje się w spółce, jaki ma potencjał i kalkulując RYZYKO podejmować decyzje inwestycyjne, a nie bezczelnie opluwać Profesora i osiągnięcia jego Zespołu. Gdyby spółka była taka zła, nie byłoby tu takiego trollowania dzień i noc. Ale wiadomo, że akcje trzeba odebrać i robi się to najłatwiej grając bezczelnie na emocjach. Pamiętaj, że karma wraca i "zarobione" w ten sposób pieniądze nigdy ci nie przyniosą pożytku, bo pochodzą ze zwykłego złodziejstwa opartego na zastraszaniu i kłamstwach.