• to sie nadaje do Prokuratury Autor: ~kamil [195.136.18.*]
    Nie wiem jak Wy. ja poczekam na informacje z walnego. Siedze tu prawie dwa lata i patrze. Pojechali na 11 zl dali informacje o emisjach , strategiach a potem wszystko zaczeło walic w dól. Jesli wyjdzie po walnym ze to byly tylko obietnice bez pokrycia, a sluzyly komus albo jakiejs grupie to zarobienia na innych to ja zawiadamiam Prokurature i prosze s sprawdzenie tranakcji na rynku - czy ktos nie mial dostepu do informacji i nie wykorzystywał tego by zarobic na innych. 20 lat jestem na rynku a rzadko sie trafia taki wałek jak tu wychodzi. Jesli to bylo celowe , a prokurator potwierdzi zawsze mozna odzyskac pieniadze skarzac zarzad spolki.
  • Re: to sie nadaje do Prokuratury Autor: ~Akcjonariusz [79.184.243.*]
    Dołączę się.
  • Re: to sie nadaje do Prokuratury Autor: ~Viper [178.43.251.*]
    I ja
  • Re: to sie nadaje do Prokuratury Autor: ~Akcjonariusz [79.184.243.*]
    Nie czekajmy tylko zainteresujmy na starcie tym papierem Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych, Giełdę Papierów Wartościowych i Komisję Nadzoru FInansowego, bo podanie informacji na zwyce kursu i zainteresowanie tematem inwestorów, a później wywałka papierów w rynek to działanie wykonane z premedytacją przy dostępie do informacji poufnych. Pamiętajmy, że na tym papierze FF z akcji dopuszczonych do obrotu jest znikomy i to nie jest tak, że byli włodarze z Bielska-Białej i powiązane z nimi osoby sypią papierem bo oni dawno tych akcji nie mają. Zaproponowane przez kamila postpowanie sprawdzające powinno wyjaśnić sytuację co tu się wydarzyło. Chwilowo KNF zajmuje się ORLENem, ale za chwil kilka wróci do analizy przypadków takich, jak HONEY PAYMENT. Gdyby wszystko było OK to Szulik nie miałby problemu z przybyciem na Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy, a nie udało mu się dotrzeć ani w pierwszym, ani w drugim terminie i Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy musiał otworzyć kto inny, a nie Prezes Zarządu Spółki Publicznej, ot taki dobry zwyczaj rynkowy chwilę po udanym odwrotnym przejęciu. Na dziś nie mam pytań.
[x]
HONEYPAY -4,03% 2,38 2024-05-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.