• jak tam moi kochani szejkowie? Autor: ~Igor [31.182.253.*]
    Wesole swieta Wam sie szykuja petro-milionerzy, hehehe w rok stracic 55% kapitalu to trzeba byc wybitnym inwestorem!
  • Re: jak tam moi kochani szejkowie? Autor: ~narcos [37.30.4.*]

to nie wina ludzi a GPW i w szczególności KNF że dopuszcza do bezpodstawnych i spekulacyjnych kilkuset procentowych wzrostów na które łapią się inwestorzy drobni. Przecież tu powinien być NIK albo prokuratura gdyby KNF był nadzorowany inaczej.
  • Re: jak tam moi kochani szejkowie? Autor: ~Igor [31.182.253.*]
    narcos, ja nie smieje z drobnych co nabrali sie na wzrosty i naganianie trolli. Kazdy z nas kiedys zaczynal, i choc moze zaden z nas nie bral pod uwage przy decyzjach opinii z forum, to jednak ludzie sa rozni. Ja smieje sie z tych, co niby analizy robili, podobno znaja sie na biznesie jak nikt inny i kupili, bo tu miliony albo miliardy mialy plynac.... Z tych osob sie smieje i niestety ale oni sa sobie sami winni! A tych co dopiero zaczynja inwestowanie i wtopili pod wplywem trolli, braku kontroli knf i gpw... tak tych osob mi szkoda, ale lekcje niestety sa kosztowne, mam nadzieje, ze nie zraza sie do inwestycji, tylko te beda czynic bardziej rozsadnie i moze niekoniecznie w Polsce - niestety...
  • Re: jak tam moi kochani szejkowie? Autor: ~narcos [37.30.4.*]

nie było żadnych podstaw do wzrost kursu 2 styczniu 2021 z 20 groszy na 2 zł. ŻADNYCH!!!
  • Re: jak tam moi kochani szejkowie? Autor: ~Igor [31.182.253.*]
    oczywiscie, ze nie bylo podstaw... w dodatku byly wtedy najwieksze obroty w historii spolki!
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.