• No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: ~quantum_pi [213.216.91.*]
    Jadą dolary kolorowe, taaaaaborami!

https://www.gram.pl/news/tworcy-wiedzmina-biora-sie-za-ekranizacje-kolejnej-slynnej-powiesci-fantasy
  • Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: ~Serial [37.248.211.*]
    2-3 lata kosztow najpierw. Narazie koncentrowałbym się na najbliższym kwartale i na kolejnym. Ostatni lekko poniżej oczekiwań, grunt, żeby następne się takie nie okazały. Zwiekszona linia kredytowa może sugerować przychody dla firmy, może tez sugerować większe koszty. Skalowanie biznesu nie jest takie proste i doraźnie różnie kurs może wyglądać.
  • Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: ~fanpli [213.134.190.*]
    platiż pokazuje, że ma zdolności do robienia wielu rzeczy jednocześnie
    obawa o same koszty wydaje się przesadzona bo te pokrywa producent
    pli to producent ale wykonawczy i dostaje kasę za swoje zrobione scenariusze, vfx czy postproduckję
    jakby to zatrybiło to obok więśka byłby to kierunek dużych przychodów dla grupy
    hehe, pli rozwija się, niestety kurs się raczej zwija
    ciekawe, że tu inwestorzy chcą od razu zysków i twardych faktów, a gdzie indziej spokojnie wyceniają potencjał
    którego tutaj mało kto dostrzega...

• Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: bialoczerwony1972 [79.191.219.*]
    A kto chociaż trochę ogarnięty patrzy na kurs doraźnie? Emeryci którzy nie mają co z czasem robić i jeden troll id*iota...
    Przecież to oczywiste, że kurs w miejscu stał nie będzie....
    Ktoś kto czyta ze zrozumieniem raporty widzi co się dzieje w spółce, ktoś kto zerknie na wskaźnik AD tez widzi co się dzieje.. Nikt nie da rady zeskalować takiej firmy jak PLI w miesiąc czy rok!
    Cierpliwi zarobią prawda stara jak banan :D

• Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: ~Serial [37.248.211.*]
    Kto patrzy doraźnie? A nie ty przypadkiem plakales tu najwiecej po jednym z raportów? Niektórzy czekają tu już po kilka lat. I przed tym przestrzegam ludzi, którzy w krótkim bądź średnim terminie są przekonani, ze zrobią tu kokosy.
  • Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: ~Breton [176.83.14.*]
    Chłopaki tłumacza sobie ze warto tu siedzieć od kilku lat, jak kisi im się kapitał, a prawda jest taka, ze perspektywy są ale można spokojnie poczekać i wejść tutaj kiedyś w następnym roku. Jeszcze poczekamy ba rezultaty u nie wydaje mi się, zebybkurs ruszył niebawem w górę.
  • Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: bialoczerwony1972 [5.173.20.*]
    Ależ oczywiście! Zawsze można wejść, pytanie po ile i ile da się kupić na tym wejściu. Masz 1000 akcji to sobie możesz wchodzić i wychodzić i znowu wchodzić :) Zarabiaj, pomnażaj swoj kapitał i wróć tu bogatszy o 200 lub nawet 300%!
  • Re: No to jedziemy! Artykuł na Gram.pl o nowym serialu Autor: bialoczerwony1972 [5.173.20.*]
    @serial
    Tak plakalem xD i dlatego zrobiłem kolejne zakupy po 24,5 i po 25zł. Ty naprawdę wierzysz we wszystko co się pisze na forum xD ale rozumiesz, że ty nie jesteś moim kolegą tylko przeciwnikiem...
    Między innym ja czekam haha
    Ja tam nic już nie kupuje, nie chce kisić kapitału. nic tez nie sprzedaje. Mam luz, nie muszę ludzi naganiac na forum. Napisałem zgodnie z moim view na te spółkę. Nie nastawiam się na spektakularne wzrosty w średnim terminie, nie będę wybrzydzal jeśli beda. Ogolnie uwazam, ze zle się nie dzieje, choć widać jak wszystko wymaga czasu.
    Naganiac tu na forum??? Przecież tu nikt nie zagłada! Gdy skalowanie zacznie być widoczne nie tylko w kosztach ale i zyskach wtedy pojawią się gorące głowy i zacznie się naganianie jak to nazywasz.
    Ciekawie to wszystko się zapowiada...
    "Projekt zapowiadany jest jako zrealizowana z rozmachem przygoda będąca mieszanką cyberpunka i fantasy."
    https://www.filmweb.pl/news/Tw%C3%B3rcy+%22Wied%C5%BAmina%22+i+%22Ko%C5%82a+czasu%22+pracuj%C4%85+nad+adaptacj%C4%85+prozy+Tada+Williamsa-153280
[x]
PLATIGE -2,13% 11,50 2025-10-06 16:48:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.