Nie, ja nie kupuję spółek zatrudniających 1 osobę po tak wysokich cenach, ....lepiej już zainwestować w stragan warzywny, tam przeważnie ze dwie panie uwijają się żeby zrobić zysk :))))
Ależ nie, to kwestia kupna takiego gniotka po 50 groszy i odsprzedania tłuszczy po 80 groszy, ot cała filozofia....a jeszcze jak prezio rozpuszcza bajeczne wieści o nowych umowach, emisjach, etc, to już tylko mod na moje serce :)
Czy ty myślisz że te wszystkie umowy zawarte to bajki podawane do publicznej wiadomości przez Prezesa spółki ? Zastanów się co piszesz bo możesz beknąć .
Aż już mi się odbiło:)))) Chłopie, każdy prezio może sobie zamówić wycenę akcji u kogo chce, każdy może podpisywać listy intencyjne z kim chce i każdy może projektować emisję akcji dla kogo chce po cenie jakiej chce, ....nie kumasz że to tylko robi 1 człowiek, bo więcej zatrudnienia tam nie ma? :)
żenujące pierdzenie... jeden siejący ferment (cudowny analityk kupujący w dołeczku i opychający swetry), drugi szeryf co go straszy. Banker w pełnej krasie :D
Pogadamy w połowie roku 2024 r. Już tu jestem prawie rok to jeszcze z rok posiedzę. I nie dostaniecie ani jednej mojej akcji a zwiększyć ilość zawsze mogę.
Tych wpisów przygłupka nikt nie bierze na poważnie. Taka maskotka forumowa. Robi tu za clauna, wiesza na hakach i szyje sweterki hehe. Jutro wraca już na oddział, koniec przepustki.