Do tego prawie 22 mln PLN zysku po 3q 2023, co już daje wycenę C/Z poniżej 3!!! A pamiętajcie, że dochodzi do tego jeszcze zysk za 4 Q, który może spowodować, że C/Z zejdzie do 2!!!!
Spolka bez zadłużenia, kapitały własne 353 mln PLN (dużo zanizone), będą niebawem urealniać inwestycje i śmiało może być 500 mln PLN (zobaczycie). Kasa w spółce prawie 15 mln PLN.
Kapitalizacja spółki to 64 mln PLN. 68% akcji posiada Grzesiu Hajdarowicz poprzez podmioty powiązane. Akcji w obrocie coraz mniej.
I co z tego co piszesz, akcjonariuszy interesuje na jakim poziomie jest kurs a ten ciągle i nie zmiennie poniżej zlotówki cały czas, więc szansy na zarobek brak, nawet jak raport jest dobry kurs zawsze jest na dnie taki ewenement giełdowy
Nie przekonałeś mnie do zakupu, chyba że zmeni sie właściciel w przeciwnym razie osoba trzymająca władze w spółce nie pozwoli na wzrosty to pewne z resztą od lat scenariusz ten sam utrzymać kurs na niskim poziomie taka strategia inwestycyjna firmy ale zyczę powodzenia
Na uwage zasługuje to fakt mozna obserwowac spółkę, ale tylko tyle, podstawy kiszenia gotowki można poznać na KCI, gdyby Grześ nie chciał zdjąć spółki z giełdy to była by inna sprawa a tak bedą groszowki wiadomo dla czego
Coś nie widzę chętnych do oddawania. Akcje są już wyzbierane z rynku. Skrajne niedowartościowanie tej spółki nie będzie trwać wiecznie. W końcu nadejdzie rok dający setki procent zysku. W tym przypadku 5- 6 zł, tocwartosc ksiegowa samego majątku, który i tak jest zanizony. Spółka generuje i będzie generować ok 20-30 mln PLN zysku z samych odsetek, a w przypadku wyjścia z inwestycji lub jej urealnienia - znacznie więcej. Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy
W 2020 pisałeś dokładnie to samo, łatwo sprawdzić. Jesteś tak wiarygodny jak Pinokio. Mam nadzieję, że żaden nowy akcjonariusz nie nabierze się na Twoje naganianie.
Pozdrowienia! Jak odetną od akcji, to już nie zdążycie wsiąść do pociągu. Powtarzam jeszcze raz i to jest moje skrone zdanie. Z dużym niedowartościowanie spółki (skrajnie niską ceną) jeszcze się nie spotkałem. Kupuje wartościowe spółki, które są tanie i zarabiają. Liczę na kolosalne zyski
O losie słodki, teraz rozumiem czemu kurs taki jest. Same tuzy inwestowania dragon, gbaka teraz Ty. Najpierw sprzedałam potem odkupiłam. Czego Ty nie rozumiesz?
„~Gbaka 2023-12-08 18:26 IP 193.17.174.*
Spoko spoko pmx kółeczko zrobione szybką kasa sprzedane po 4,46 odkupione dzisiaj po 4,19 na fixie w ponoedzialek zarabiamylp”
Dnia 2023-12-19 o godz. 21:45 ~Ola napisał(a): > Wystaw jutro do 8:50 swoje akcje np. Na 2.11. Ją wystawie swoje na 1.23. Zobaczymy kto ma więcej. Tylko, że ty nie masz cochonez i akcji.
Aleksandra widzę dzisiaj testowała dno swoim pakietem w okolicach godziny 8:53, natomiast Gbaka wystawił swoje "cacka" na 2,11 zł ...
Ooo poziomy nie osiagalne na tej spółce chyba że zmieni się własciciel z akcjonariatem, niektorych fantazja ponosi przed świętami ale kto komu zabroni pomarzyć
Na południe jedziemy. Zawsze jak gbaka z imponującą ilością swoich „cacek”, coś pierdnie o wzrostach, to są sparki Poczytaj jego wpisy i zobacz jak są skorelowane ze spadkami.